Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ


Απελπισμένοι άνθρωποι τρέχουν σε δρόμο που κυκλοφορούν οχήματα με ταχύτητα για να χωθούν σε κανα πλοίο χωρις να τους προλάβουν τα  περιπολικά. Θα συνέβαινε λενε πολλοί, θα ξανασυμβεί λέμε εμείς όσο τα σύνορα της πολιτισμένης Δυσης που έχει προκαλέσει το μπάχαλο στις χώρες τους, παραμένουν κλειστά! 


Από Pelop:

Ενας Αφγανός πρόσφυγας παρασύρθηκε αργά το απόγευμα από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Ακτή Δυμαίων, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 6.30 το απόγευμα, κοντά στη συμβολή της Ακτής Δυμαίων με την οδό Ανθείας, εκεί δηλαδή όπου βρίσκεται ένας από τους άτυπους καταυλισμούς και ορμητήριο μεταναστών προς το λιμάνι της Πάτρας.

Νεκρός είναι ένας 24χρονος Αφγανός πρόσφυγας, ο οποίος διέσχιζε κάθετα την Ακτή Δυμαίων, από το λιμάνι προς την πλευρά της Αβέξ. Ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου, που ενεπλάκη στο ατύχημα, είναι ηλικίας 20 ετών. Δεν πρόλαβε να αντιδράσει, όπως είπε στους αστυνομικούς. Μόλις χτύπησε τον άτυχο πρόσφυγα, σταμάτησε στην άκρη και κάλεσε ασθενοφόρο.

Ο πρόσφυγας μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου οι γιατροί κατέβαλλαν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ήταν μάταιο, αφού ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός. Λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 20χρονος οδηγός που ενεπλάκη στο ατύχημα τέθηκε υπό κράτηση από την Αστυνομία, για ανθρωποκτονία από αμέλεια και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα. Στο σημείο του ατυχήματος συγκεντρώθηκαν το βράδυ μετανάστες, μόλις έμαθαν τα νέα. Οι Αρχές παρέμειναν στην περιοχή σε επιφυλακή, καθώς υπήρχε ανησυχία για πιθανές εντάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: