Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

359b

Ανωνύμου του Έλληνος


Επαίρονται ότι μείωσαν δραστικά την φαρμακευτική δαπάνη, όταν είναι γεμάτα τα βοθροκάναλα από διαφημίσεις για ένα σωρό σκατολογημάτων, που αποκαλούνται συμπληρώματα διατροφής, κανονική βιολογική μαστούρα, που τα παίρνει ο όχλος και σκοτώνει το συκώτι και άλλα ζωτικά όργανα!

Αφήνουμε την παγκόσμια πρέζα την εκ της οθόνης εκπορευόμενη, που διαλύει τον εγκέφαλο δια της αυνανιστικής χρήσης της τεχνολογίας!


Όλα σε σχέση συγκοινωνούντων δοχείων. Ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο για να σωθούν, να μακροημερεύσουν, καταστρέφουν τον Άνθρωπο! Όσο αργεί ο πατέρας πάντων Πόλεμος να βάλει τάξη, δια της δημιουργικής καταστροφής να φέρει επαναστάσεις, ρεύματα, εκφάνσεις σε όλα τα πεδία, τόσο συνεχίζεται η απώλεια του Πολιτισμού. Όσο αργεί, την στιγμή, που θα έρθει, γιατί θα ενσκήψει οπωσδήποτε λυτρωτικά, τόσο στο διάβα του δεν θ’ αφήσει τίποτα όρθιο. Κι αν αργήσει τόσο πολύ και συνδυαστεί η δράση του με την περιβαλλοντική διάλυση;  
Γαία πυρί μιχθήτω!

Γίνονται με πρωτοφανή βία και ταχύτητα, που αντίκειται στην ροή του σύμπαντος, τόσες και τέτοιες θεμελιακές, βιολογικές (αρνητικές) αλλαγές, και στην Γκραικυλία μαλώνουν, ποιος θα φανεί καλύτερος μανδαρίνος των ξένων αφεντικών.

Η Novartis στοίχισε 25 δισ. ευρώ, ένα Μνημόνιο- λέει ένας. Ναι, μα ο Βαρουφάκης χρέωσε 100 δισ. ευρώ- απαντά άλλος φασουλής! Δεν είναι 100 δισ. αλλά 200 δισ. ευρώ, όπως είπε ο γραφειοκράτης των Βρυξελλών!

Το γαϊτανάκι συνεχίζεται, αν και πέρασαν οι Απόκριες!

Στις αποικίες όλο τον χρόνο έχουν μασκαρέματα για καλό του όχλου! Στήθηκε κοινοβουλευτική επιτροπή έρευνας της Novartis, όπως εξετάστηκαν και επεβλήθησαν εξοντωτικές ποινές για προηγούμενα σκάνδαλα, αρχής γενομένης από του Κοσκωτά, να μιλήσουμε για πρόσφατα επιτεύγματα της τυφλής κι αδεκάστου δικαιοσύνης ομού με την άσπιλη και κρυστάλλινη, προφανώς λόγω ρηξικέλευθων ερευνών, εκτελεστικής εξουσίας. Το καραγκιοζιλίκι συνεχίζεται μόνο, που πλέον δεν υπάρχει Καραγκιόζης να σαρκάσει θανατερά την κατάσταση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: