Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ


 
 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΑ


Έχω λάβει δεκάδες γράμματα καταγγελίας ανατριχιαστικών δικαστικών αποφάσεων διατροφής που όχι μόνον δεν ευνοούν την όποια πιθανότητα επανένωσης των οικογενειών αλλά διαλύουν και τις ζωές των παιδιών. 


Αυτό που καταγγέλλεται είναι πως διάφορες κυριούλες σε ρόλο δικαστών αποφασίζουν έωλα για τις ζωές ανθρώπων καταστρέφοντας κυρίως εκείνες των ανδρών. Επί μισθοδοσίας για παράδειγμα του πατρός (αρχιτέκτων ) 2000 ευρώ και της συζύγου (γιατρός) 1600 ορίστηκε η διατροφή στα 650 ευρώ όταν ένας νέος έξορμος στην αγορά εργασίας αμείβεται με 410 μικτά!! 

Ποιο είναι εκείνο το ανήλικο παιδί που η επιβίωσή του μεταφράζεται στα 650 ευρώ και ποια είναι η συνεισφορά της συζύγου; Επειδή αν το ποσό αυτό προστεθείσης της συζυγικής εισφοράς πολλαπλασιαστεί επί δύο, τότε το ανήλικο θα κοστολογείται στα 1200 ευρώ μηνιαίως. Ούτε οι απόγονοι του Τραμπ.. 

Σε μια δε εκ των περιπτώσεων ο πατέρας είναι καρκινοπαθής με ημερομηνία λήξης που δεν υπερβαίνει τους πέντε μήνες κατά την εκτίμηση της ιατρικής επιστήμης. 

Θα συλλέξω και άλλες παρεμφερείς καταγγελίες για να δημοσιεύω πλέον ονομαστικά τις αποφάσεις επειδή πολλές από αυτές έχουν μετεξελιχθεί και σε δεσμεύσεις του μισθού ή της σύνταξης επί των τραπεζών!! Φτάνει πια.. Δεν μπορεί ο πατέρας να αντιμετωπίζεται σαν άγριο θηρίο και να λιθοβολείται κατά μουσουλμανική φωτοτυπία σε γελοία ακροατήρια ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: