Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΕΞ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Δραγασάκης στο Οικονομίας - Κουβέλης στο Άμυνας: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης (PDF) - Media 
Δεδομένων των μνημονίων και της αιχμαλωσίας δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη σημασία τα πρόσωπα πλην ίσως του μηνύματος που στέλνεται στους επικυρίαρχους δια της τοποθέτησης του κ. Δραγασάκη στο υπουργείο οικονομικών. Τα μνημόνια είναι και θα είναι εδώ .. Και οι νοώντες νοήτωσαν..
 
 
Τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μετά τον ανασχηματισμό που έγινε λόγω και των αποχωρήσεων του Δημήτρη Παπαδημητρίου και της Ράνιας Αντωνοπούλου από το υπουργικό συμβούλιο.
 
Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης αναλαμβάνει και το υπουργείο Οικονομίας, στη θέση του κ. Παπαδημητρίου.
 
Επίσης, στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής μετακινείται ο Δημήτρης Βίτσας στη θέση του Γιάννη Μουζάλα, τον οποίο ευχαρίστησε ο πρωθυπουργός, ενώ τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας αναλαμβάνει ο Φώτης Κουβέλης.
 
Επίσης, τη θέση του υφυπουργού Παιδείας αναλαμβάνει η Μερόπη Τζούφη, τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα γ.γ. του ΣΕΠΕ Θανάσης Ηλιόπουλος, ενώ υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Στρατής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: