Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (VIDEO)


Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΙΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (VIDEO)



 "Η πραγματική ελευθερία σήμερα μπορεί να αντληθεί μόνο από την ανθρώπινη φαντασία. Αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εμβολιάζουν πληροφορίες στο υποσυνείδητό μας, κάνοντάς μας να πιστεύουμε ότι είμαστε κύριοι των ενεργειών μας. Και η αλήθεια είναι: όσο πιο ελεύθεροι είμαστε, τόσο πιο σκλάβοι γινόμαστε.


Σήμερα υποτάσσουμε την οικονομική δύναμη των μεγάλων βιομηχανιών που ελέγχουν τους μη ανανεώσιμους πόρους του πλανήτη μας, έναν τρόπο να μας κρατήσουν ελεγχόμενους και χειραγωγημένους κάτω από τις κακές καπιταλιστικές αγορές.

Εάν ζούσαμε με αληθινή ελευθερία, δεν πρέπει να συναντούμε όλες τις καθημερινές συνήθειες στις οποίες είμαστε εκτεθειμένοι. Η δουλειά ή η μετάβαση στο σχολείο είναι μια από τις πιο κουραστικές δραστηριότητες που βιώνει ο άνθρωπος καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής του. Είμαστε με πολλούς τρόπους ο καρκίνος της γης, το μόνο είδος αυτού του πλανήτη που τελειώνει το περιβάλλον του, ακόμα κι αν η ζωή μας εξαρτάται από αυτό. Είμαστε τυφλοί στις αλλαγές, αλλά υπάκουοι σε παραγγελίες. Αυτό το ισχυρό μήνυμα μας υπενθυμίζει αυτό που είπε ο Woody Harrelson σε αυτό το βίντεο ...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: