Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ;


Θεσσαλονίκη: Oλοκληρώθηκε το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό  (Photos) - Media
Συλλαλητήριο για την "Ελληνικότητα" της Μακεδονίας την ίδια στιγμή που ολόκληρη η χώρα είναι υποθηκευμένη και τελεί υπό καθεστώς κατοχής!!!




Στη Θεσσαλονίκη και στο -κατώτερο των προσδοκιών- συλλαληρήτιο ήταν στραμμένα τα βλέμματα  με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό.

Η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας γίνεται στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, βουλευτές από τη ΝΔ, τους ΑΝΕΛ, τη Χρυσή Αυγή και την 'Ενωση Κεντρώων με επικεφαλής τον Βασίλη Λεβέντη. «Το παρών» στο ογκώδες συλλαλητήριο, που σύμφωνα με τους διοργανωτές ξεπέρασε σε συμμετοχή τις 400.000, έδωσαν ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος και ιεράρχες της Βορείου Ελλάδας που αψήφισαν τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν έχουν ανακοινώσει αριθμό για τη συμμετοχή των συμμετεχόντων, ωστόσο πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ μικρότερο πλήθος συγκριτικά με αυτό που υπολογίζουν οι διαδηλωτές. Σύμφωνα με την τροχαία 970 πούλμαν εισήλθαν στην πόλη, αριθμός που μεταφράζεται σε περίπου 67 χιλιάδες άτομα.

Οι έφιπποι Κρητικοί έφτασαν στη Θεσσαλονίκη

Από χτες έφτασε στη Θεσσαλονίκη ομάδα έφιππων Κρητικών, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Πρόκειται για δέκα Κρητικούς οι οποίοι είναι ντυμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές στολές, με άλογα, μαντιναδολόγους και καλλιτέχνες κρητικής μουσικής.






Δεν υπάρχουν σχόλια: