Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ

354b
 Ανωνύμου του Έλληνος

Το εκατοστό κατά σειρά πολυνομοσχέδιο «σκούπα» με τα προαπαιτούμενα για την χιλιοστή αξιόλγηση ψηφίστηκε ήδη και ουδείς ενδιαφέρεται πλην μειοψηφιών.

Νοιώθουν Ευρωπαίοι άσχετα αν άλλοι βάζουν τα «παίοι» κι αυτοί έχουν το απύθμενο... εύρω.


Πολύ σωστά πρέπει να ψηφίζει για την κήρυξη ή όχι απεργίας το 50%+1 των εγεγραμμένων, εντάξει ταμειακώς μελών των σωματείων.


Αυτό είναι δημοκρατία! Όπως στο Κοινοβούλιο με την απάτη των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα και αλλες χυδαιότητες ώστε να σχηματίζονται πλειοψηφίες πλαστές και να περνάνε μέτρα για φέρετρο, που επιτάσσονται από τα Μνημόνια υποτέλειας. Όπως γίνεται στην πολιτική σκηνή. Με μόλις 17,4% των ψήφων του εκλογικού σώματος οι με ροζέ φερετζέ φασίστες του άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα της Αποικίας παριστάνουν την κυβέρνηση και λεηλατούν μαζί με τα ξένα αφεντικά τον τόπο, που βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Εννοούν ως απεργία και εργατικό κίνημα τον συρφετό εργατοπατέρων, που εδώ και δεκαετίες κολλάνε ένσημα για να γίνονται δήμαρχοι, βουλευτές, υπουργοί και θαλαμοφύλακες, μαριονέτες και φασουλήδες ξένων επιβητόρων. Η ανεργία ξεπερνά το 55% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού και πέρα βρέχει! Η ουσιαστική ανεργία, όχι τα παλιόχαρτα, που διακινούν τάχα ανεξάρτητες στατιστικές Αρχές, που είναι η πρώτη βαθμίδα της κλίμακας υποτέλειας, υπεράνω από την υποτιθέμενη κυβέρνηση.

Οι ύπατοι υπάλληλοι των αφεντικών. Αυτές οι Αρχές μαγειρεύουν στοιχεία για να επιβάλλονται Μνημόνια. Πολύ καλά κάνουν οι ξένοι και βάζουν ταφόπλακα ακόμα και στο εργατοπατερίστικο εργατικό κίνημα. Πού είναι τα ταξικά συνδικάτα, το μαχητικό λαϊκό κίνημα να μην αφήσει τίποτα όρθιο στην Γκραικυλία και ν’ ανοίξει τον δρόμο στην απελευθέρωση από τους ξένους δυνάστες; Πόσοι θα ψηφίζουν στα σωματεία; Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου! Πείραμα είναι, για να εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, και εν γένει του καπιταλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: