Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ !!


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ !!



Μετεξελίχθηκε ο Τύπος σε πασαρέλα εικαστικής φιλοτεχνίας των κυρίων δια μέσου των κυριών τους .. Ο μοντελοπνίχτης Καρατζαφέρης τώρα δικαιώνεται.. 


 Μόλις μια εβδομάδα μετά την ατάκα της χρονιάς από την Μπέτυ Μπαζιάνα – για τον λαό, για τον λαό, για εκείνον έχασε τον χρόνο του ο πρωθυπουργός- επανέρχεται η τελευταία αυτή τη φορά δια μέσου της Συριζοεφημερίδας του Βαξεβάνη Ντοκουμέντο..

Αν και δεν γνωρίζω το περιεχόμενο της συνέντευξης και οι υποθέσεις με ενοχλούν, μπορώ ωστόσο να σας διαβεβαιώσω, πως η κίνηση αυτή αποκαλύπτει έναν πολιτικό πανικό στο Μαξίμου. Πολιτικό πανικό που αναδεικνύεται το δίχως άλλο μέσα από τον διαφημιστικό τίτλο της εφημερίδας:

Η Μπαζιάνα "εναντίον όλων" μας δηλώνει ευθέως κι ευθαρσώς ο Βαξεβάνης και μας πιάνει τρόμος!

Δηλαδή τι ; Θα δηλώνει νέα απώλεια χρόνου από τον πρωθυπουργό επειδή κάθε που τον χάνει, χάνει και τον πολιτικό του μπούσουλα ο λαός.. Ή μήπως θα μας αποκαλύψει πως κάθε 5η Ιούλη κλαίει..

Στη περίπτωση αυτή να προταθεί από την κυβέρνηση στον ΟΗΕ η συγκεκριμένη μέρα να θεσπιστεί ως η μέρα της κλαίουσας όχι ιτιάς, αλλά της κλαίουσας Μπαζιάνα και γενικώς των πρώτων κυριών..

Πάντως καλά θα κάνει να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι των συνεντεύξεων επειδή αν μη τι άλλο προκαλεί σοβαρά προβλήματα στις συζυγικές σχέσεις των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Μόλις προηγουμένως άκουσα την Κατίνα της διπλανής πόρτας να κατακεραυνώνει τον άχρηστο Μήτσο της που δεν είναι σε θέση ούτε μια συνέντευξη να της εξασφαλίσει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: