Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ



 Λάβρος κατά του πρώην χωροφύλακα Αμβρόσιου ο γιατρός με όψη ανωγιανού βοσκού και υπουργός υγείας Πολάκης..



Πεδίο δόξης λαμπρό βρήκε ο Πολάκης βάλλοντας κατά του πλέον μετά τον Μιχαλολιάκο σιχαμερού πολιτικά ανθρώπου στην Ελλάδα, του Αμβρόσιου.

Γνωρίζοντας τα εφιαλτικά συναισθήματα που προκαλεί -με τις κατά καιρούς ανατριχιαστικές παρεμβάσεις του αυτό το εκκλησιαστικό υβρίδιο- στη συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων, αρπάζει τις ευκαιρίες σχολιασμού του για να εισπράξει το χειροκρότημα της εκλογικής σκηνής.

Και ομολογώ πως το επιτυγχάνει με την μοναδική ως ανωγιανού βοσκού εμφάνισή του ο διάδοχος του αλησμόνητου Βαγγέλη Γιαννόπουλου..  Τούτη τη φορά ο Πολάκης αντέδρασε για το πανό που κρέμασε σε εκκλησία ο αγράμματος πρώην χωροφύλαξ και νυν επίσκοπος Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook:

«Μίλησε πάλι ο Ταγματάρχης της χωροφυλακής της χούντας, ο υμνητής των βασανιστών, ο θαυμαστής της "γλυκιάς ελπίδας" των χρυσαυγιτών ...... και κήρυξε το λόγο του θεού και της χριστιανικής αγάπης!!!!

Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριό, Αντίχριστος είναι ο βίος και η πολιτεία σου, όταν λιβάνιζες τον Ντερτιλή, τον εκτελεστή του Μυρογιάννη, ΟΧΙ αυτή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός!!!».
 
Τι να πω ρε πούστη μου πρωτοχρονιάτικα.. Πως έχει άδικο; Πως δεν σέβεται; Πως υπερέβη τα όρια του πολιτικού καθωσπρεπισμού; Δεν μου βγαίνει..

Δεν υπάρχουν σχόλια: