Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

news352c
 Ανωνύμου του Έλληνος





Δεν μας εντυπωσιάζουν οι χειρισμοί του Π. τ. Δ. (Προέδρου των Δεξιώσεων) στο εθιμοτυπικό καλωσόρισμα του «Σουλτάνου» υπό την πολιτική αιγίδα (ας μην πω: την βλακεία - και γίνω πικρόχολος!) της κυβέρνησης του άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα Γκραικυλίας.



Ήταν κλασικό δείγμα γραφής των μεταλλαγμένων αναθεωρητών του «Κ.Κ.Ε. εσωτερικού», εκ γενετής πουλημένων, αλλά και κάποιων τότε αντιπάλων τους, κατόπιν μεταλλαγμένων ΠΑΣΟΚων και τώρα ΣΥΡΥΖΑίων στο Υπουργείο Εξωτερικών γκαφών και μειοδοσιών.

Τί περιμένατε από την τυχοδιωκτική σύμπραξη του ιδεολογικού καθοδηγητή της «αριστερή φράξιας» στην σύγκρουση, που έλαβε χώρα μετά το 1980 στις γραμμές του Κ.Κ.Ε., και των αναθεωρητών του Μαρξισμού - Λενινισμού, που από τότε λειτουργούσαν ως πράκτορες του Κεφαλαίου μέσα στο Κομμουνιστικό Κίνημα;

Δεν είναι αμέτοχος, δεν αθωώνεται ο Π. τ. Δ., είναι πρωταγωνιστής, αλλά φαίνεται ότι αλλού ανήκει, εξ αδιαιρέτου κατέχεται η ηθική αυτουργία του Βατερλώ για το οποίο καγχάζει η παγκόσμια διπλωματία.

Αφού βαυκαλίζονται ότι η Γκραικυλία είναι πόρτα της νεοναζιστικής Ευρώπης, του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, για την Τουρκία, κάλεσαν τον ηγέτη της να τον νουθετήσουν με πατρικό, δασκαλίστικο τρόπο, να του κουνήσουν το δάκτυλο, όπως το κουνάνε σε αυτούς τα ξένα αφεντικά τους την εποχή των Μνημονίων.

Μα δεν μας διαβάζουν, να ξεστραβωθούνε; Πόσο καιρό γράφουμε ότι η ισχυρή περιφερειακή δήναμη Τουρκία το τελευταίο, που επιθυμεί, είναι να μπει στην καταρρέουσα Ευρώπη, στο Δ’ Ράιχ, ότι μόνο μανουβράρει για να προωθεί τα γεωπολιτικά της συμφέροντα και για να κερδίζει όσο το δυνατό μεγαλύτερο μπαξίσι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: