Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!


Ακροδεξιοί ρατσιστές οπαδοί του Ολυμπιακού, έκαναν διεθνώς ρεζίλι την ομάδα τους και τη χώρα (Video) - Media
 Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η ομάδα του βόλευ επειδή μερίδα από τους Μαρινάκειους μισθοφόρους αμαύρωσαν την ιστορία του συλλόγου με φασιστικά συνθήματα.. 


Εξαφανίστε την ομάδα αυτή που δυστυχώς κατάντησε εστία μόλυνσης του ελληνικού αθλητισμού  και το λέω εγώ που είμαι από γενησιμιού μου Ολυμπιακός..



Μερίδα οπαδών του ολυμπιακού με ακροδεξιά πιστεύω και ρατσιστικές τάσεις, κατάφεραν με τις γελοιότητες τους να αμαυρώσουν ένα διεθνές παιχνίδι βόλεϊ, και να σπιλώσουν το όνομα της ομάδας τους. Ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ κινδυνεύει τώρα με βαριές καμπάνες και χρηματικά πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία του αθλήματος.

Μετά το περιστατικό που έγινε στο κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τουρ για το Τσάλεντζ Καπ, στα γήπεδα της Γαλλίας, όλοι οι παίκτες ύψωσαν τις γροθιές τους ενάντια στον ρατσισμό. Η ομάδα του Ολυμπιακού εξαιτίας κάποιας μερίδας ακροδεξιών ρατσιστών ανεγκέφαλων οπαδών της, έχει κληθεί να απολογηθεί εγγράφως για το άθλιο αυτό συμβάν. Και η μπάλα δεν παίρνει μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και την Ελληνική Ομοσπονδία που πρέπει και αυτή να απολογηθεί.




Όλα ξεκίνησαν στο πρώτο σετ του αγώνα. Ο Καμερουνέζος ακραίος της Τούρ, Νέιθαν Γουνεμπάινα, πήγε να εκτελέσει σερβίς ύστερα από πόντο που κέρδισε η ομάδα του. Τότε μερίδα ανεγκέφαλων, άρχισε όχι μόνο να τον βρίζει, αλλά και να κάνει κραυγές και χειρονομίες πιθήκων η οποίες σαφέστατα παραπέμπουν στην κλασσική μεθοδολογία όλων των ρατσιστών σε αθλητικούς χώρους όταν έχουν απέναντι τους μαύρους παίχτες και δη αντιπάλους.




Ο Γουναμπάινα έγινε έξαλλος και κατευθύνθηκε προς τους διαιτητές όπου σε έντονο ύφος τους υπέδειξε τι συνέβαινε. Στη συνέχεια αποχώρησε γεμάτος οργή.
Ο Γάλλοι δεν πρόκειται να αφήσουν το περιστατικό να περάσει έτσι.





Ο πρόεδρος της Τουρ, Υβ Μπουζέ, μίλησε στη γαλλική εφημερίδα La nouvelle republique με σκληρά λόγια τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τους παίκτες του:

«Βρίσκω αυτό που έγινε εξοργιστικό. Δεν μπορώ να το εκφράσω με λέξεις. Είναι η άρρωστη δεξιά, η έκφραση της ανθρώπινης βλακείας. Ο ρατσισμός είναι ανυπόφορος, μα ο ρατσισμός από την άκρα δεξιά είναι αηδιαστικός. Αμφισβήτησαν την ανθρώπινη υπόσταση ενός αθλητή. Διότι αυτό θέλουν να υποδηλώσουν αυτές οι άναρθρες κραυγές: ότι δεν είσαι άνθρωπος. Δεν τα φανταζόμαστε αυτά, έγιναν, ήρθαμε αντιμέτωποι με ρατσιστικές πράξεις. Νιώθω πληγωμένος για τον Νεϊθάν. Βάζω τον εαυτό μου στην θέση του και σε αυτή της οικογένειάς του. Είτε η CEV (Ευρωπαική συνομοσπονδία βόλεϊ) θα αναλάβει τις ευθύνες της με μία πραγματική τοποθέτηση για να καταδικάσει τα συμβάντα, και μία παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού, είτε θα ακολουθήσουμε το νόμιμο δικαίωμά μας να κινηθούμε δικαστικά. Όσοι ταξίδεψαν με την ομάδα στην Αθήνα, είδαν αυτή τη σκηνή. Εμείς θα πολεμήσουμε, κυρίως για τον Νεϊθάν.

Μου τηλεφώνησε προσωπικά ο πρόεδρος της ομοσπονδίας και βρήκα την πράξη του πολύ όμορφη. Δείχνει το αληθινό και σκληρό μήνυμα που θέλουν να περάσουν κατά του ρατσισμού, θέλοντας να αναγκάσουν την CEV να αντιδράσει. Ακόμα κι αν γίνει αυτό όμως, δεν πρόκειται να σβήσει την αποτρόπαια πλευρά όσων συνέβησαν. Σε ότι αφορά τον επαναληπτικό της 19ης Δεκεμβρίου, σε ότι αφορά το αθλητικό κομμάτι, θα τους καλωσορίσουμε. Δεν τίθεται καν ερώτημα για το αν θα τηρήσουμε το fair-play. Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα μείνουμε στα πλαίσια της νομιμότητας, αλλά δεν πρόκειται να δεχθούμε το παραμικρό από τους παίκτες του Ολυμπιακού που αντέδρασαν ως δειλοί και δεν υπερασπίστηκαν έναν συναθλητή τους. Από την στιγμή που δεν αντέδρασαν, σημαίνει ότι αποδέχθηκαν και νομιμοποίησαν αυτές τις πράξεις. Οι δειλοί δεν έχουν δικαίωμα στην ησυχία. Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε αυτό που έγινε την Τετάρτη στην Αθήνα είναι μία παραβατική συμπεριφορά εναντίον όλης της Γαλλίας»

Δείτε το βίντεο από το 0.40

Δεν υπάρχουν σχόλια: