Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ASA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

το έγγραφο όπως το έλαβα απο την πηγή μου
ΕΚΚΟΛΑΠΤΕΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ASA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 


Δεν μένει παρά να ζητήσουν ετεροδικία από το προτεκτοράτο!!



Προκειμένου να γίνει κατανοητή η αιφνίδια παρέμβαση της Αμερικανικής Στατιστικής Υπηρεσίας για τον Γεωργίου να σημειώσω αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας πως ο πατέρας του είναι σημαίνον μέλος ενός Αμερικανικού πολιτικού λόμπυ και μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.. Έτσι δεν είναι Χριστοφοράκε;

Η Αμερικανική στατιστική υπηρεσία θα κυκλοφορήσει μια δήλωση στήριξης του υπόδικου και πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα σύμφωνα με τις οποίες: Αλλοιώθηκαν από την υπηρεσία του κατά τα έτη 2008 και 2009 τα στοιχεία του ελλείμματος και του χρέους. 

Η δήλωση αυτή διαδίδεται αυτή τη στιγμή ευρέως στο διαδίκτυο προκειμένου να συγκεντρωθούν υπογραφές στήριξης ενός εκ των πρωταγωνιστών της καταστροφής του ελληνικού λαού. 

Με την ίδια δήλωση καλείται η ελληνική κυβέρνηση να σταματήσει αμέσως τις δίκες κατά του Γεωργίου υπό τον ισχυρισμό πως θα ζημιωθεί σοβαρά η επιστήμη της στατιστικής αλλά και η οικονομία της χώρας. (η οποία έχει ήδη καταστραφεί με ευθύνη και του Γεωργίου..)

Οι συνεχιζόμενες διώξεις κατά του Γεωργίου συμπληρώνεται στη δήλωση θα υποσκάψουν τη τρέχουσα παραγωγή των ελληνικών στατιστικών στοιχείων τα οποία με τη σειρά τους θα υπονομεύσουν τις προσπάθειες της ελλάδας για την προσέλκυση επενδύσεων!! Οι διώξεις κατά του Γεωργίου καταλήγει παραβιάζουν επίσης την επιστημονική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα (!) του Γεωργίου και των συναδέλφων του προκειμένου να επεκτείνουν και να διαδώσουν τη γνώση για το καλό της ανθρωπότητας.. (προφανώς αναφέρεται στο καλό που έχει καταστήσει τη χώρα προτεκτοράτο και έχει φέρει τον λαό στο χείλος του γκρεμού)..

 Τέλος η Αμερικανική στατιστική υπηρεσία ζητά την συλλογική ή και την ατομική υπογραφή στήριξης ως τις 31 Δεκεμβρίου !!

ΥΣ: Προκειμένου να γίνει κατανοητή η αιφνίδια παρέμβαση της Αμερικανικής Στατιστικής Υπηρεσίας για τον Γεωργίου να σημειώσω αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας πως ο πατέρας του είναι σημαίνον μέλος ενός Αμερικανικού πολιτικού λόμπυ.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή.. Έτσι δεν είναι Χριστοφοράκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: