Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΡΕΑΛ ΜΠΑΡΤΣΑ Ο-3 !!!


Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-3: Στους 14 βαθμούς η διαφορά - Media
 Πήραν και τα σορτσάκια αναμνηστικά από τους φασίστες οι Καταλονοί...


Τέλος για την Ρεάλ τα όνειρα ανατροπής της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Στους 14 βαθμούς αυξήθηκε η διαφορά της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ, μετά τη σημερινή (23/12) νίκη των Καταλανών μέσα στην Μαδρίτη με σκορ 3-0.

Για τους «μπλαουγκράνα» οι οποίοι έφτασαν τους 45 βαθμούς (έναντι 31 της Ρεάλ) και φυσικά οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας στην Primera Division, σκόραραν οι Σουάρες (54`), Μέσι (64`-πέναλτι) και Βιδάλ (93`). Οι γηπεδούχοι από το 63` αγωνίζονται με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Καρβαχάλ.

Η Ρεάλ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες. Στο 39` ο Μέσι έκανε τη σέντρα απ΄τα αριστερά, ο Παουλίνιο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Νάβας απέκρουσε εντυπωσιακά. Τρία λεπτά αργότερα, ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά. ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε αποκλειστικά στους φιλοξενούμενους. Στο 54` ο Σουάρες με υπέροχο πλασέ νίκησε τον Νάβας δίνοντας προβάισμα στην ομάδα του (0-1), ενώ στο 64` ο Μέσι ευστόχησε από τα 11 βήματα στο πέναλτι που κέρδισε η Μπάρτσα από το χέρι του Καρβαχάλ. Η ενέργεια του τελευταίου τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τη Ρεάλ να μένει με 10 παίκτες.

Στο 70`ο Μέσι να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, όμως ο Νάβας απέκρουσε με διπλή προσπάθεια του σουτ που επιχείρησε ο Αργεντίνος μέσα από την περιοχή. Οκτώ λεπτά αργότερα, την προβολή του Μπέιλ από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τερ Στέγκεν, ενώ στο 82` ο γκολκίπερ της Μπαρτσελόνα έδιωξε σε κόρνερ το κοντινό σουτ του Ράμος.
Το τελικό 0-3 έγινε από τον Βιδάλ με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο (72` Ασένσιο), Κόβατσιτς (72` Μπέιλ), Κρόος, Μόντριτς, Ρονάλντο, Μπενζεμά (66` Νάτσο).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο (91` Βιδάλ), Βερμάλεν, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ινιέστα (77` Σεμέντο), Ράκιτιτς, Παουλίνιο (84` Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Σουάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: