Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Αναστασία Τσουκαλά: Αυτή είναι η δικηγόρος που δίνει μάχη στην Εντατική (Photo - Video) - Media
 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΣΚΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ


 Απορία αφελούς : Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι ;



Η γυναίκα, που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε από εκτοξευτήρα-στυλό στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη κατά τα χτεσινά επεισόδια, είναι η δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, σύμφωνα με το policenet.gr .

Ποια είναι η Αναστασία Τσουκαλά

Πρόκειται για την εγκληματολόγο και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, που στις 10 Μαΐου 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου. Η κ. Τσουκαλά τη διετία 2010-2012 διετέλεσε σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή στο τότε υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Μάλιστα, το 2013, ο τότε διοικητής της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην Αμυγδαλέζα είχε εγκαινιάσει ένα νέο κύκλο σεμιναριακών διαλέξεων για τον ρατσισμό, τη ξενοφοβία και τη μετανάστευση σε δόκιμους αξιωματικούς. Κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, είχε καταγγείλει στην ηγεσία της αστυνομίας τις φασιστικές θέσεις δοκίμων αξιωματικών και οι καταγγελίες της είχαν προκαλέσει αντιδράσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»,  η 55χρονη δικηγόρος νοσηλεύεται διασωληνωμένη  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σοβαρή κατάσταση, μετά από 6ωρο χειρουργείο.
Όπως αναφέρει το νοσοκομείο  «χθες το βράδυ, στις 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: