Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ "Χ" ΕΞΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ "Χ" ΕΞΙΣΟΥΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


 Ανωνύμου του Έλληνος

Στην ιμπεριαλιστική μονοπωλιακή φάση ο Καπιταλισμός κάνει αυτά τα τερτίπια να επιβιώνει και να εκσυγχρονίζεται, πάει να πει, να εκμεταλλεύεται πιο σκληρά τους λαούς της γης. Υπεράκτιες εταιρείες και άλλα κόλπα για να κρύβει, να εξασφαλίζει, να αυγατίζει τα κέρδη του. 


Το αδιέξοδο μεγάλωσε, γίνεται αγεφύρωτο χάσμα, όταν το τραπεζικό - χρηματιστικό κεφάλαιο, δηλαδή αέρας κοπανιστός, παίρνει αμπάριζα και υποδουλώνει το βιομηχανικό και άλλες μορφές κεφαλαίου, που είναι υλικές, χειροπιαστές, πραγματικές.

 Φθάσαμε πλέον η παγκόσμια καπιταλιστική οικονομική ζωή να είναι ηλεκτρονικές, εικονικές καταγραφές, λογιστικές μεταφορές τεράστιων ποσών, με όλο και λιγότερο αντίκρυσμα στην οικονομία (πραγματική οικονομία το λένε ηλίθιοι οικονομολόγοι και άλλοι μανδαρίνοι του συστήματος, λες και υπάρχει ψεύτικη οικονομία, λες η πραγματικότητα παίρνει επιθετικούς προσδιορισμούς ανάλογα με την βλακεία, όσων βαυκαλίζονται ότι απόλυτα την εξουσιάζουν).

Βάλτε στην εξίσωση ότι από το 1991 δεν υπάρχει αξιόμαχο αντίπαλο δέος, κυρίως στην οικονομία, γιατί από αυτήν ξεκινά κι εκεί εδράζεται κάθε κοινωνικό καθεστώς, υπολογίστε ότι ο καπιταλισμός, το πιο άναρχο και προβληματικό σύστημα επί γης, τρώει τις σάρκες του. 

Προσθέστε ότι αφενός δεν υπάρχουν λαϊκά επαναστατικά κινήματα, να ξυπνάνε τον αντίπαλο και να ψάχνει λύσεις διαφυγής, αφετέρου την καλπάζουσα περιβαλλοντική αλλαγή, τον πόλεμο, που ήδη μας κήρυξε η Φύση, συν αστάθμητους παράγοντες- και άντε λύστε την!  

Ο Χ ισούται με την δημιουργική καταστροφή, που ο Πατέρας Πόλεμος φέρνει, ν’ ανανεωθούν ζωή, επαναστάσεις και συστήματα, ρεύματα και νοοτροπίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: