Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 
«Κλείδωσε» η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα: Έρχεται στις 7 και 8 Δεκεμβρίου - Media
 Με το δώρο του να έχει ήδη παραδοθεί.. Οι επαναστάτες συμπατριώτες του που συνελήφθησαν προληπτικά στον Νέο Κόσμο..
 
Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, καθώς όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου ο ο Τούρκος πρόεδρος θα βρεθεί επί ελληνικού εδάφους στις 7 και 8 Δεκεμβρίου. 
 
Ο κ. Τσαβούσογλου επανέλαβε μάλιστα ότι ο Ταγιπ Ερντογάν είναι ο πρώτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας που επισκέπτεται την Ελλάδα ύστερα από 65 χρόνια. «Ο πρόεδρος μας είναι ο πρώτος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας που επισκέπτεται την Ελλάδα ύστερα από 65 χρόνια. Θεωρώ ότι η επίσκεψη αυτή θα έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου.
 
Όσον αφορά στην ατζέντα της επίκεψης, πηγές από την Αθήνα υπογραμμίζουν ότι θα περιλαμβάνει το προσφυγικό και τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, το Κυπριακό, τις σχέσεις και την προοπτική ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, καθώς και την απειλή της τρομοκρατίας, ενώ θα συζητηθούν και θέματα οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας των δύο χωρών.
Οι ίδιες πηγές, πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι η Αθήνα θα φροντίσει να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού Ερντογάν στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι η παρουσία του Τούρκου προέδρου στη Θράκη θα είναι αποκλειστικά και μόνο «θεσμικού» χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: