Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΠΑΦΟΣ

346a 
 Ανωνύμου του Έλληνος

Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο διεμφυλικός αντιπερισπασμός και να ο επόμενος της ξενόδουλης εξουσίας: Σε ταΐζει κανναβούρι λες και είσαι καρδερίνα! Θα γίνουν τα παιδιά μας χασικλήδες»! Τί θεμελιακό πρόβλημα της κοινωνίας αυτό του «μπάφου»! Δεν ματάγινε άλλο σημαντικότερο στον ντουνιά! Άλλο λυμένο από δεκαετίες θέμα σε κοινωνίες, που δεν είναι υποτελείς. Όλοι πλην Γκραικυλίας! Ούτε υπάρχει πρόθεση να αντιμετωπιστεί, να μπουν κανόνες στο παιχνίδι. Τί πιο αποστομωτική απόδειξη ο θόρυβος για την θεραπευτική και ενδυματολογική χρήση της ινδικής κάνναβης; Κομματόσκυλα της εξουσίας και παποράκια της δημοσιογραφίας, έσπευσαν ποιος θα κάνει την πιο ηλίθια... εξυπνάδα περί «μπάφου». Γκραικυλία το μεγαλείο σου!

 
Παλαιόθεν τα έχουμε πει, από το 1974, αλλά τα ξαναλέμε, για να εμπεδωθούν από όποιον καλοπροαίρετο πέφτει θύμα της πλύσης εγκεφάλου της ξενόδουλης εξουσίας:

Το κάπνισμα είναι πολύ βλαβερό για την υγεία, ευχής έργον κανείς να μην καπνίζει! Το πιο υγιεινό κάπνισμα, διαβάστε λιγότερο ανθυγιεινό, είναι το χασίς. Αρχαιόθεν η κοινωνίας μας πίνει «μαύρο» και για αυτό χαίρει άκρας υγείας σωματικής και ψυχικής. Τα λέει γλαφυρά ο παππούς Ηρόδοτος! Το χασίς δεν είναι ναρκωτικό κι αν χρησιμοποιήσεις αργελεδάκι (οι παλιοί ξέρανε, μιλά η κοινωνική εμπειρία!) γίνεται δροσιστικό αφέψημα, δίχως πίσσες και άλλα σκουπίδια! Αγνοείτε ότι σχεδόν ως το 1930 το πιο σημαντικό εξαγωγικό προϊόν, που τροφοδοτούσε γενναία τον κρατικό κορβανά της Γκραικυλίας ήταν η παραγωγή χασίς; Ξεχνάτε ότι τα ξένα αφεντικά είχαν την αποικία αμπέλι ξέφραγο και έως το 1930, με διάφορα νομικά και πολιτικά τερτίπια, τρενάρανε την εφαρμογή της Σύμβασης Βιέννης (για τα ναρκωτικά) να βγάζουν τεράστια κέρδη; Λησμονείτε την ελεύθερη εμπορική ζώνη Θεσσαλονίκης, που μέχρι την προαναφερθείσα χρονολογία περνούσαν και χιλιάδες τόννοι «μαύρου» από τις φυτείες των Σκοπίων; Τα αγνοείτε όλα αυτά; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το βιβλίο «Μούσα Πολύτροπος» (εκδόσεις Μετρονόμος).

346bΕίναι ανάγκη να γίνει διαχωρισμός «μαλακών» - σκληρών ναρκωτικών ουσιών. Ν’ απελευθερωθεί το χασίς για προσωπική χρήση, Τα «μαλακά» να είναι διαθέσιμα σ’ ενήλικες. Τότε, πώς θα έβγαζαν δισεκατομμύρια τον χρόνο οι καπνοβιομηχανίες και τα συναφή κυκλώματα; Πώς θα θησαύριζαν οι έμποροι και οι διακινητές του «παράνομου χασίς»; Εδώ είναι ο κόμπος της Αλέξαινας! Για αυτό δεν νομιμοποιείται να ’χω την γλάστρα στο μπαλκόνι μου! Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα σκληρά ναρκωτικά, που σκοτώνουν. Θα πρέπει οι εξαρτημένοι χρήστες να θεωρούνται βαριά ασθενείς, να παίρνουν την δόση τους νόμιμα και υγιεινά στα νοσοκομεία, μέχρι την παράλληλη και οριστική απεξάρτηση. Αυτό δεν μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία, αν δεν χτυπηθούν τα πολυεθνικά και άλλα κυκλώματα κατασκευής, εμπορίας, διάθεσης ουσιών. Να επιβάλλεται θανατική ποινή στους μεγαλέμπορους της άσπρης σκόνης, των χαπιών και άλλων παραισθησιογόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: