Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΟΙΚΟ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ..


ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΟΙΚΟ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΔΡΟΜΟΣ..

  Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Αντιπροσωπευτική φωτό του Έλληνα παπατζή είναι ο «Σύριζας».. 
Μια χυδαία μειοψηφία που αυτοπολλαπλασιάστηκε συγκυριακά εξαπατώντας τους αφελείς ψηφοφόρους. 
Πως; 
Kατά το πρότυπο των  απατεωνίσκων της πλατείας Ομονοίας που: Παγίδευαν στην αναζήτηση του "παππά" τους αφελείς ορεσίβιους περαστικούς κατά τις δεκαετίες του πενήντα και του εξήντα... 


Αρχικά διήλθε των επί της πλατείας Συντάγματος συμπληγάδων της ...(Κ)αθολικής «αγανάκτησης» των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών, εξυμνώντας τα ταπεινότερα των ενστίκτων ενός σοκαρισμένου λαού. Πως θα έσχιζε δια μιας τα μνημόνια.. Σφετεριζόμενος ωμά την απελπισία ανήλθε στα ύπατα των πολιτειακών αξιωμάτων. Για ν’ απεκδυθεί δίχως την παραμικρή ηθική αναστολή και αυτοστιγμή του «επαναστατικού» του προσωπείου . 

Απελευθερωθείς έτσι της όποιας ηθικής δέσμευσης με το προσφατο παρελθόν του και υπό το άλλοθι του πολιτικού ρεαλισμού που θέλει τη «συνέχεια του ταξικού κράτους», απεδέχθη άνευ όρων όλα όσα δεσμά είχαν οι τοκογλύφοι επιβάλλει στους πολιτικούς του προγόνους. Για να μεταμορφωθεί ως δια μαγείας σε πολιτικό σχήμα έτοιμο για τα πάντα, με το περιεχόμενο των οποίων να συνοψίζεται σε μία και μόνο φράση: 

Η ολοκλήρωση της σφαγής του λαού. 

Δεν είναι επομένως περίεργο που με την λαϊκή σπλήνα να έχει ανοίξει και το κοινωνικό αίμα να τρέχει ποτάμι στις ρούγες και τα στενά, αυτός δεχόταν αλλεπάλληλους επαίνους και προσκλήσεις γνωριμίας από τις αγοραίες αγορές της Δυτικής οικονομικής συμμορίας, με τελευταία αυτή της Μητρόπολης του καπιταλισμού. 

Έκπληκτοι ακόμη και οι επί δεκαετίες δυνάστες του ελληνικού λαού επιδίωκαν διακαώς να συστηθούν δια πολιτικής χειραψίας με εκείνον, τον κατά κόσμον Σύριζα, που αντιστάσεως μη ούσης θεσμοθετούσε μέτρα τα οποία οι «άλλοι» θα περνούσαν αν τα περνούσαν, με φωτιά και τσεκούρι. 
Ζητούσαν το Know How της πολιτικής υποκρισίας που ο "Σύριζας" κατείχε μετά το σχίσμα του από το ΚΚΕ το 1968 αν η μνήμη μου δεν με απατά.

Η πανηγυρική είσοδός του στον ιστορικά Μαύρο Οίκο το επιβεβαίωσε μαζί όμως με κάτι εφιαλτικότερο αυτής: Πως τον λεύκανε..   Ή πως το επιχείρησε κατά τα πρότυπα του εμβληματικού του κόκκινου που στο καθεστωτικό πλυντήριο μεταλλάχθηκε σε ροζ. 

Χλευάζεται ωστόσο από χθες.. Και χλευάζεται επειδή το μαύρο του συγκεκριμένου Οίκου δεν αλλάζει σε λευκό εν μία νυκτί και με ένα στρώμα Συριζαίικης μπογιάς..   Ο θάνατος που έχει σπείρει από τον δεύτερο παγκόσμιο και εξακολουθεί, δεν ξεπλένεται από κανένα πολιτικό απορρυπαντικό γιατί έχει μαυρίσει τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Ποιος κατά συνέπεια είναι ο στόχος του «ιδού ο λαός σας» (παράφραση του ιδού ο στρατος σας) που παραδόθηκε αλυσοδεμένος -σύμφωνα με τα αμερικανικά ήθη και έθιμα - ως δώρο ανανέωσης του ανήκομεν εις την δύσιν πολυτετούς γάμου μεταξύ των ΗΠΑ και του επί της Μεσογείου προτεκτοράτου τους; Ένας και μόνον ένας:
Η μακροημέρευση της πολιτικής εύνοιας του ψυχάκια κάου μπόυ απέναντι στους νέους Πηλιογούσηδες και Νενέκους. 

Μόνο που οι συνέπειες του τιμήματος θα είναι πανάκριβες και μην αυταπατάσθε,
δεν θα αφορούν αποκλειστικά τα δύο δις των F16. Αλλά στο ότι τα γεωστρατηγικά συμφέροντα των ιμπεριαλ(η)στών μας κατέστησαν πρωτογενή στόχο στα υπερόπλα των ανταγωνιστών τους. 

Πολύ ακριβός ο νταβατζής για μια τόσο φθηνή πουτάνα..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: