Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης - Επίθεση της αδελφής της στον πατέρα (Video) - Media 
Αλήτη εσύ την έφαγες ούρλιαζε η αδελφή της προς τον πατέρα.. Τραγικές οικογενειακές ιστορίες πάνω από το φέρετρο.. Ελλάδα βουλιάζεις στη παρακμή..
 
 
Στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης, κηδεύτηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η Δώρα Ζέμπερη.
 
Συντετριμμένοι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της έχουν συγκεντρωθεί για να της πουν το τελευταίο αντίο, ενώ αδυνατούν να πιστέψουν ότι η Δώρα έφυγε από κοντά τους με αυτόν τον φρικιαστικό τρόπο. Τραγική φιγούρα, η μητέρα της, η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο κοιμητήριο.
 
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο πατέρας της Δώρας φώναζε: «Κόρη μου κορούλα μου, σε έχασα, πίαστε τον δολοφόνο, θα τον κάνω κομμάτια», προκαλώντας την οργή της αδελφής της νεκρής που φώναζε «πάρτε τον από εδώ, αλήτη εσύ την έφαγες, έχεις το θράσος να έρχεσαι στην εκκλησία».
 
 Η κηδεία γίνεται με δαπάνη του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοριακών Αττικής, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της η αστυνομία, φαίνεται ότι τα κίνητρα του δράστη ήταν προσωπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: