Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


 Χαρμόσυνη μέρα σήμερα, αφού η ΑΑΔΑΕ ανάρτησε απόψε τα εκκαθαριστικά για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ για το 2017. Και εκεί που γύριζαν οι Έλληνες από τις διακοπές η κυβέρνηση Τσίπρα τους σέρβιρε τον ΕΝΦΙΑ σε 5 δόσεις, και όχι 6 όπως παλιότερα γιατί λεφτάή λίπος κατά τους ανερυθρίαστους δημοσιολογούντες υπάρχουν. 


Είναι γνωστό ότι ο ΕΝΦΙΑ έρχεται ως συντελεστής φόρου πάνω στην αντικειμενική αξία που έχει ο καθένας. Με την κρίση των εμπορικών αξιών που επί των ακινήτων κυμαίνονται ως και χαμηλότερα του 60% των αντικειμενικών σημαίνει πως φορολογούμαστε στη βάση πλαστών αξιών..

Σημειώστε τώρα πως από τον Σεμπτέμβρη ο αλυτάρχης έφορος δίνει την εκκίνηση των πάσης μορφής κατασχέσεων όπως : Οικείες, μισθοί, συντάξεις, εισοδήματα, καταθέσεις και ό,τι άλλο έχει επινοήσει το διαστροφικό μυαλό των σύγχρονων τσολάκογλου για να ιχνογραφήσετε την πένθιμη γκραβούρα της ελληνκής κοινωνίας.

Και βεβαίως το εξοργιστικό είναι πως : Πληρώνεις φόρο για μια αξία που δεν υφίσταται επειδή όταν αυτή θα σου κατασχεθεί θα έχει εκτιμηθεί ίσα με τα πίτουρα..  Αλλά είπαμε: Κατά τα πρότυπα των δηλώσεων Βενιζέλου όπου στη Κύπρο ηττηθήκαμε άρα στα τέσσερα έναντι των Τούρκων έτσι και σήμερα όπου σύμφωνα με τον Ζουράρι είμαστε μια ηττημένη χώρα ξανά στα τέσσερα έναντι των τοκογλύφων.. 

Λεπτομέρεια: Δεν θυμάμαι να έδωσε ο λαός μάχη με τους εγχώριους και αλλοδαπούς τοκογλύφους.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: