Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΟ "Ε"

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΤΟ "Ε"Κι εσείς βεβαίως τώρα περιμένετε ενημέρωση από τους ολιγάρχες.. Και κατά κανόνα θα το μάθετε τελευταίοι όπως οι απατημένοι σύζυγοι.. Και θα τη πέσετε ξανά στο εύκολο θύμα. Τον δημοσιογράφο.. Από τον οποιο απαιτείτε να επαναστατήσει αυτός για σας και όχι εσείς από τις καρέκλες του γραφείου σας ή τον αναπαυτικό καναπέ του σπιτιού σας..
 
Οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Έψιλον» από τον όμιλο του ομογενούς επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Μάλιστα, κατά τις ίδιες πηγές, εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού.
H παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του «Έψιλον» υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018. Στο νέο πρόγραμμα, στόχος είναι να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα του τηλεοπτικού σταθμού.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από κύκλους που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, προς το παρόν ουδεμία συζήτηση έχει γίνει, σε σχέση με αλλαγή ή διατήρηση προσώπων στο «Έψιλον».
Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποκτήσει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία», ενώ συμμετέχει και στο MEGA μέσω Πήγασου. Ο τηλεοπτικός σταθμός «Έψιλον» δημιουργήθηκε το 2013 από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: