Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΨΗ ΠΕΤΡΩΝ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ..

Πιάστηκαν τέσσερα άτομα που πετούσαν πέτρες σε φορτηγά στην Ιόνια Οδό - Media
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΨΗ ΠΕΤΡΩΝ ΣΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ.. Πολύ επικίνδυνο το παιχνίδι αυτό μαγκάκια μου.. Θα μπορούσε να είχε στοιχίσει ζωές..Συνελήφθησαν, τα ξημερώματα της Πέμπτης, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, τέσσερα άτομα, ηλικίας 21, 18, 18 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία.

Η σύλληψη των τεσσάρων δραστών είναι αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, την οποία σχεδίασαν και υλοποίησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, για τη διερεύνηση προφορικών καταγγελιών, σχετικά με τη ρίψη αντικειμένων σε φορτηγά οχήματα στην Ιονία Οδό.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, χθες τα ξημερώματα στο 37ο χιλιόμετρο της Ιονίας Οδού, συνελήφθησαν από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, να πετούν πέτρες σε βάρος τριών φορτηγών, οδηγούμενα από άνδρες, ηλικίας 49, 28 και 27 ετών.
Όσον αφορά τον τρόπο δράσης των συλληφθέντων, οι τέσσερις δράστες, κινούμενοι με ένα μηχανάκι και δυο ποδήλατα, μετέβηκαν στον παράδρομο της Ιονίας Οδού, όπου εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό ύψος του φράκτη, πέταξαν πέτρες σε τουλάχιστον τρία φορτηγά οχήματα, τα οποία κινούνταν με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς το Αντίρριο, προκαλώντας τους υλικές ζημιές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών για την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων φθοράς σε κινούμενα οχήματα στην Ιονία Οδό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μεσολογγίου.
*πηγή φωτογραφίας Patratimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: