Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...


 Εκτός ορίων ο Ερντογάν - Κατηγορεί τη Γερμανία για... υπόθαλψη τρομοκρατών    - Media
ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...Λάθος !! Πρόκειται περί ενός σμήνους αιμοδιψών αρπακτικων που έχει ενδυθεί το θεσμό του κράτους  από το οποίο έχουν προκληθεί δύο φορές τα μεγαλύτερα δεινά της ανθρωπότητας.. Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τη Γερμανία ότι προσφέρει βοήθεια σε τρομοκράτες, καθώς δεν έχει δώσει απαντήσεις για κανέναν από τους χιλιάδες φακέλους που έχει αποστείλει η τουρκική κυβέρνηση στις γερμανικές αρχές και δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα της Άγκυρας για την έκδοση υπόπτων που βρίσκονται στο στόχαστρο των τουρκικών αρχών.

«Η Γερμανία υποθάλπει εγκληματίες» είπε ο Τούρκος ηγέτης σε ομιλία που εκφώνησε ενώπιον βουλευτών στην επαρχία της Ριζούντας στη Μαύρη Θάλασσα, μια δήλωση που πιθανόν θα πυροδοτήσει νέα ένταση μεταξύ των δύο χωρών.

«Δώσαμε (στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα) Μέρκελ 4.500 φακέλους, ωστόσο δεν έχουμε λάβει απάντηση ούτε για έναν από αυτούς» τόνισε απευθυνόμενος σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

«Όταν έχουμε στα χέρια μας έναν τρομοκράτη, εκείνοι μπορούν να μας ζητούν να τον εκδώσουμε. Εσείς δεν στέλνετε όσους έχετε σε εμάς, αλλά μας ζητάτε τους δικούς σας. Επομένως εσείς έχετε νομικό σύστημα, αλλά εμείς στην Τουρκία όχι;» υπογράμμισε.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: