Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ


 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :  ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ


Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τη σέντρα της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Παρτιζάν. Οι "ερυθρόλευκοι" του Μπέσνικ Χάσι θα παραταχθούν καβάλα στ' άλογο στο τερέν του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά την άνεση που τους παρέχει το 1-3 του Βελιγραδίου. 


Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, υπήρχαν ερωτηματικά αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο 45χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού. Το Contra.gr σας μεταφέρει τα τελευταία νέα από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη και τις τελικές επιλογές για τους "11".

Στο δίλημμα Βούκοβιτς-Σιώπης, ο Χάσι το πήρε απόφαση και θα ρίξει στη "μάχη" τον Σέρβο στόπερ. Ο Βούκοβιτς παρότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, θα πάρει το βάπτισμα του πυρός με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι. Η παρουσία του θα συμπληρώσει την τριάδα που θα σχηματίσουν οι Φιγκέιρας, Ρέτσος και Κούτρης μπροστά από τον Στέφανο Καπίνο.

Η παρουσία του "Υπουργού Άμυνας", όπως είναι το παρατσούκλι του 29χρονου πρώην άσου της Κόνιασπορ, αλλάζει θέση και στον Ρέτσο, ο οποίος από αριστερό στόπερ στο πρώτο ματς, θα παίξει απόψε δεξιά σε αντίστοιχο ρόλο, ενώ ο Αλεξί Ρομαό θα μετακινηθεί στη μεσαία γραμμή ως 6άρι. Μπροστά του θα συνυπάρξουν οι Οτζίτζα Οφόε, Φορτούνης, οι οποίοι θα ξεκινούσαν και στο Βελιγράδι, αλλά οι στομαχικές διαταραχές κράτησαν τον "Φορτού" εκτός την τελευταία στιγμή.

Η παρουσία του Φορτούνη, αφήνει στον πάγκο τον Σεμπά και στέλνει αριστερά τον Μάρκο Μάριν, κάτι που σημαίνει ότι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα υπάρχουν τρία δεκάρια. Το θέλει αυτό ο κόουτς για καλύτερη κυκλοφορία μπαλας και κοντρόλ του παιχνιδιού, αρκεί και οι τρεις (Φορτούνης, Οφόε, Μάριν) να μην αμελήσουν και τα καθήκοντά τους στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Καρσελά και στην κορυφή ο Μπεν. Θα έχει ενδιαφέρον, επίσης, να δούμε ποιοι τρεις θα μείνουν εκτός 18άδας, καθώς ο Χάσι συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην... προεπιλογή. Λογικά θα καθίσει στον πάγκο ένας από τους δύο εφεδρικούς μπακ (Ομάρ, Μίλιτς), όπως και ο Σιώπης, ο οποίος έδωσε μάχη με το χρόνο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να τεθεί στη διάθεση του κόουτς. Επίσης, η τεχνική ηγεσία ποντάρει και στους Εμενίκε, Πάρντο, Σεμπά που μπορούν να δώσουν λύσεις στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

Είναι σαφές ότι οι επιλογές του Κοσοβάρου κόουτς έχουν να κάνουν και με το ότι ο Βούκοβιτς πρέπει να μπει σταδιακά σε αγωνιστικό ρυθμό για να ρολάρει, αλλά και για να δώσει ύψος στην ομάδα του, καθώς η Παρτιζάν μπορεί να απειλήσει από φάσεις με στημένη μπάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: