Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ: ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΛΙΖΟΥΝ ΣΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ: ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΛΙΖΟΥΝ ΣΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣΉμασταν οι πρώτοι που σηκώσαμε τη σημαία της φορντίδας των Σύρων προσφύγων.. Το μίσος των Τούρκων εναντίον τους είναι ένα ακόμη αποδεικτικό στοιχείο των σταθερών και διαχροικών  αισθημάτων φιλίας που τρέφουν οι πολίτες της χώρας αυτής έναντι του Ελληνικού λαού..


Ταπεινώνουν, εξευτελίζουν, ξυλοκοπούν και κακοποιούν Σύρους πρόσφυγες, οι Τούρκοι  στρατιώτες όταν τους συλλαμβάνουν στα σύνορα της χώρα τους.

Φωτογραφίες Σύρων προσφύγων να φορούν γυναικεία εσώρουχα κάνουν το γύρο των social media. Εξασθενημένοι και ταπεινωμένοι, με μώλωπες και σημάδια από την κακοποιήσή τους αναγκάζονται να φορέσουν γυναικεία εσώρουχα.

Σύμφωνα με την DailyMail, το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες μετά τη σύλληψη πολλών Τούρκων στρατιωτών με κατηγορία την κακοποίηση συριακών προσφύγων.

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε στο Twitter, ο σύρος δημοσιογράφος Ahmad Alkhatib.  Είναι όλοι ντυμένοι με μπότες, παντελόνια και κίτρινα, ροζ και κόκκινα σύνολα εσωρούχων.  Σύμφωνα με στοιχεία της τουρκικής κυβέρνησης η χώρα φιλοξενεί 2,9 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες. 
Πηγή: DailyMail

Δεν υπάρχουν σχόλια: