Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 
η εικόνα προφίλ της Έλια ΖερβούΠανελληνίως και παγκοσμίως άγνωστο νεοφιλελεύθερο σούργελο αποκαλεί τον Μίκη "Μπάρμπα" και δηλώνει πως θα επιθυμούσε να είχε νικήσει ο Χίτλερ και η χώρα μας να ήταν ότι και τώρα. Γερμανικό tender..
 
 
Η παρέμβαση του μεγάλου Μίκη ΘεοδΩράκη που θύμισε σε παλιότερους και έμαθε σε νεώτερους ότι από την μία ο Στάλιν ήταν αυτός που ηγήθηκε του Κόκκινου Συτρατού και κατατρόπωσε τον ναζισμό και από την άλλη ότι οι Έλληνες κομμουνιστές που έχασαν τον εμφύλιο και κυνηγήθηκαν από το Δεξιό Κράτος  είχαν ως στόχο την ελευθερία αυτού του λαού, συγκλόνισε τους δήθεν έλληνες νεοφιλελεύθερους που κρύβουν τον φασίστα μέσα τους.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του γνωστού νεοφιλελεύθερου σούργελου, Ελίας Ζερβού στα social media που απαντώντας στον Μίκη Θεοδωράκη είπε αυτό που λένε πολλοί Δεξιοί σήμερα. Ότι θα προτιμούσαν να μην είχε χάσει τον πόλεμο ο Χίτλερ και για αυτό το όλο αντικομμουνιστικό μένος. Συγκεκριμένα η ανεκδιήγητη έγραψε:

Μίκης Θεοδωράκης: "Σκεφτήκατε τι θα είχαμε σήμερα εάν έλειπε ο κόκκινος στρατός και ο Στάλιν;".
Δεν το σκεφτήκαμε μπάρμπα. αλλά επειδή μας έχετε πρήξει θα το σκεφτούμε τώρα: θα ήμασταν Γερμανική επαρχία, με σοβαρό κράτος, δουλειές, κοινωνικές παροχές, ουσιαστική περίθαλψη, παιδεία, κ.λ.π. Θα ήμασταν δίγλωσσοι, καθαροί, νοικοκυρεμένοι, και κυρίως, δεν θα είχαμε 3,5 μνημόνια.
Ακόμα και τη σημαία μας θα είχαμε μπάρμπα.️

Άλλη μία τρανή απόδειξη ότι τα ακροδεξιά ταγάρια στην χώρα μας, έχουν ντυθεί για τα "μάτια του κόσμου" με τον μανδύα του νεοφιλελεύθερου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: