Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

MΑΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ



Επειδή μου έχει προκληθεί αντιστροφή της λειτουργίας του πεπτικού μου συστήματος από το κρυφτό στην Ένωση Συντακτών σε σχέση με τον ΕΔΟΕΑΠ και την διαγραφή των ανέργων και των συνταξιούχων..



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ



Είμαστε το μόνο συνδικαλιστικό σωματείο που δεν καταργήθηκε επί χούντας ο εκπροσωπών τους δημοσιογράφους πρόεδρος Τρουμπούνης. Ήταν ο μόνος αιρετός χουντικός σε όλη την επικράτεια.



Είμαστε το μόνο σωματείο που μεταχουντικά έπρεπε να διέλθεις των συμπληγάδων της κρισάρας του ΔΣ για να εγγραφείς μέλος όπως εγώ ο Γιώργος Λιάννης και άλλοι πολλοί ακόμη και η αυτή η ανεκδιήγητη Πιπιλή. Υποχώρησε το ΔΣ μόνον υπό την απειλή της σύστασης νέου σωματείου..



Είμαστε το μόνο σωματείο που κήρυξε απεργία για τον σαρδανάπαλο καρατζαφέρη (μη αναγνωρισμένου Μέσου TV_PRESS) συνεργείο του οποίου είχε κατά  κυριολεξία εισβάλλει στο σπίτι του Τόμπρα το βρώμικο 1989 γνωστό από την πληθώρα συμμετοχών πολλών εκ των σημερινών Δούρειων Τύπων..



Είμαστε το μόνο σωματείο όπου για να εγγραφείς μέλος πέραν των τυπικών (ορθά) προσόντων όφειλες να διέλθεις και της πρέσας των ουσιαστικών που δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα κεκαλυμμένο πιστοποιητικό πολιτικής νομιμότητας.



Είμαστε ο προπομπός σωματείο του διευθυντικού δικαιώματος στη βάση του οποίου έχουν καταστρατηγηθεί εργασιακές κατακτήσεις δεκαετιών.



Είμαστε το σωματείο του «γράφτους στ’ αρχίδια σου μωρέ» (πρόεδρος προηγούμενων δεκαετιών) σε έγγραφες καταγγελίες απόλυσης συναδέλφων για να φτάσουμε σε διαλόγους ψυχοσικούς όπως αυτούς τους σημερινούς από μια πρόεδρο συνδικαλιστική καρικατούρα που ανακοινώνει η Νανά η Νταουντακη..

Και για να μην συνεχίσω επειδή όλα τα giga bite facebook δεν μας επαρκούν.



ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΤΤΟΣ..



Πρώτον : Εξυπηρετούνται βεβαίως τα εκδοτικά και ασφαλ(ησρι)κά συμφέροντα που έχει υψώσει σημαία το βρωμερό και τρισάθλιο αλαφουζέϊκο αλλά ταυτοχρόνως. Οι συνάδελφοι που θα εξοβελιστούν είναι κυρίως εκείνοι της πολιτικής ανυπακοής με κάποια χλωρά να καίγονται μαζί με τα ξερά. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία της δεκαετίας του 1980!! Τι σας λέει αυτό μωρέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: