Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Η ΗΡΙΑΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ


Το πρώτο μήνυμα της Ηριάννας μέσα από την φυλακή - Media Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος.. Όχι αυτό δεν πέρασε στους τέσσερις καμιάς ευρωπαϊκής διοργάνωσης θεσμών. Αυτό δείχνει πως από χρόνια έχει η δικαιοσύνη πέσει στα τέσσερα μπροστά στην εξουσία..Η Ηριάννα στέλνει το πρώτο μήνυμά της μέσα από την φυλακή, μετά την απόρριψη της αίτησης αναστολής έκτισης της ποινής της, μέσα από της σελίδα «Για την Ηριάννα Β.Λ.» στο Facebook.

Η Ηριάννα επισημαίνει ότι  «η πραγματικότητα δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά και τονίζει ότι η συμπαράσταση του κόσμου και η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα την ημέρα της δίκης της, της δίνει δύναμη να «μη λυγίσει μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου».

Ολόκληρη η ανάρτησή της: 

«Σήμερα, τρεις μέρες μετά το δικαστήριο της 17ης, παραμένω κρατούμενη για πεντηκοστή μέρα ως αποτέλεσμα της μη αναστολής μιας απόφασης που "στηρίχτηκε" σε ανύπαρκτα στοιχεία και επιχειρήματα που δεν αντέχουν στη λογική. Η πραγματικότητα όμως δεν μπορεί να καλύπτεται επ’ άπειρον από σαθρά σκεπτικά που κοστίζουν μια ζωή, ακόμη μια φορά.

Παρόλα αυτά το μόνο που κρατάω είναι η εικόνα μιας ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας. Ο κόσμος που ήταν δίπλα μου τη Δευτέρα μου δίνει δύναμη ώστε να μη λυγίσω μέχρι και την αποκατάσταση του αυτονόητου. Προς το παρόν δεν έχω παρά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που από την πρώτη μέρα υψώνουν φωνή και ανάστημα στο όνομα της αλήθειας και με τον δικό του τρόπο ο καθένας στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει εμένα και τους δικούς μου στον αγώνα που δίνουμε.
Δύναμη και αγάπη μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: