Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΜΟΣ

337c
Ανωνύμου του Έλληνος

Δεν θέλω την ηλίθια όσο και περιττή ερώτηση: Και οι εργαζόμενοι; Ας κόψουν τον λαιμό τους! 

Ποιος σας είπε ότι το καπιταλιστικό κράτος με τις τρεις εξουσίες του θα εστιάσει την προσοχή του στους εργαζόμενους;  

Αναλώσιμα είδη είναι πλέον για να αυξάνονται τα κέρδη των καπιταλιστών. Πολύ περισσότερο, που έχουμε να κάνουμε με μια σκλαβωμένη για έξη ολόκληρους αιώνες αποικία! 



Η μια εξουσία νομοθετεί τις επιθυμίες των ξένων αφεντικών, η άλλη τις εκτελεί με ενθουσιασμό. Η τρίτη παρεμβαίνει δικαιολογεί, νομιμοποιεί τις αντιλαϊκές πράξεις του συστήματος, για να δουλεύει ρολόι. Και για να έχουν θωρακισμένο τον πισινό τους, δρουν αστραπιαία οι θεματοφύλακες. Όποιος κρίνει απόφαση της δικαιοσύνης, τυλίγεται σε μια κόλλα χαρτί, να μάθει να είναι... άφρων, φανφαρόνος. Θέλετε κι άλλη δημοκρατία στην αποικία Γκραικυλία; Όχι, ρε παιδιά, θα σας καθίσει βαριά στο στομάχι και ενίοτε στην τσέπη. Δημοκρατία πλέρια! Όχι Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα, Τουρκία! Εδώ είναι Ευρώπη! Χρησιμοποιούν διαφορετικούς φερετζέδες! Απόλυτος φασισμός με κοινοβουλευτικό μανδύα, σκοροφαγωμένο, πλην κάνει καλά την δουλειά του.
 
Είναι και επιτυχείς οι αντιπερισπασμοί του. Δεν έχει σημασία, αν στάλα – στάλα ο άνθρωπος χάνει το μυαλό του, γίνεται ηλίθιος, επιστρέφει και βιολογικά στον πίθηκο! Τί να το κάνει το μυαλό; Σε λίγο στα παιδιά και τα εγγόνια του, θα τους φυτεύουν στο άδειο τους κεφάλι ένα μικροτσιπάκι από το μαιευτήριο. Ε, να μην ταλαιπωρείται κιόλας! 

Μια ψυχή κι ένα μυαλό, που είναι να βγούνε, ας πάνε στον αγύριστο! 

Λόγου χάρη τα Θρησκευτικά είναι αγαπημένο θέμα γιατί άπτεται του δυτικού τζιχαντισμού, που κατά την πορεία της ιστορίας είναι πιο αιμοβόρος, σκληρός και εξοντωτικός από τον ανάλογο της Ανατολής. Ο ανατολικός τζιχαντισμός είναι ευρωπαϊκός- αμερικάνικος θανατηφόρος σκοταδισμός, που οι κατακτητές Ευρωπαίοι εξήγαν, μπόλιασαν την αφελή Ανατολή, για να την ελέγχουν και να ληστεύουν τον πλούτο της. Μήπως ξεχάσατε ότι ο Μουσουλμανισμός είναι αίρεση του Εβραϊσμού, όπως και ο Χριστιανισμός;

Δεν υπάρχουν σχόλια: