Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ!! ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΖΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ..


 ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ!! ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΖΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ.. Το τερμάτισε η κυβέρνηση Σύριζα.. Στο έσχατο σημείο της πολιτικής κατολισθησής της συντάσσεται με τους δουλέμπορους και τους μπράβους τους!!

 Ούτε οι έχοντες θέσει (θεωρητικά) τα πρώτα ψήγματα του σοσιαλισμού, Τάκιτος και Σενέκας δεν θα το τολμούσαν που ο ένας ήταν μέγας αυλόδουλος και τοκογλύφος και ο άλλος δουλέμπορος.. Χαίρε Τσίπρα.. μμέντορα του σοσιαλισμού.. οι .. "κεχαριτωμένοι" (φασίστες) μετά σου


Την επανεξέταση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΑΔ) σχετικά με τους μετανάστες της Νέας Μανολάδας, σύμφωνα με το «patrisnews.gr» ζητά το ελληνικό κράτος, καθώς κατέθεσε επίσημο αίτημα επανεξέτασης της προσφυγής των 42 μεταναστών, από την Ευρεία Σύνθεση του ΕΔΑΔ την τελευταία ημέρα της τρίμηνης προθεσμίας που είχε λάβει (30 Ιουνίου 2017), προκειμένου να ξεκινήσει να καταβάλει τις αποζημιώσεις που επιδίκασε η απόφαση που είχε εκδοθεί στις 30 Μαρτίου.

Η  απόφαση του ΕΔΑΔ καταδίκαζε την Ελλάδα για παραβίαση του άρθρου 4 (παρ.2) της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κρίνοντας ότι η κατάσταση των προσφευγόντων αποκάλυπτε εμπορία ανθρώπων και καταναγκαστική εργασία, με δεδομένο ότι η εκμετάλλευση μέσω της εργασίας αποτελεί «μια πτυχή εμπορίας».

Το Δικαστήριο έκρινε επίσης ότι το κράτος παρέβη τις υποχρεώσεις του προκειμένου να αποτρέψει την εμπορία ανθρώπων, να προστατέψει τα θύματα, να διερευνήσει αποτελεσματικά τα διαπραχθέντα αδικήματα και να τιμωρήσει τους υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: