Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΤΑ..

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΎΝΟΔΟΙ ΠΑΡΤΥ
Ανωνύμου του Έλληνος

Ευτυχώς δεν... χαρίζουν κάστανα, είναι κυνικοί οι εκπρόσωποι του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση για την εξαπάτηση του πολυεθνικού όχλου των κατοίκων του. Για παράδειγμα ο ανθυποφύρ του Δ’ Ράιχ έσπευσε να δηλώσει ότι η νέα συμφωνία υποτέλειας με την Γκραικυλία ήταν έτοιμη από την σύνοδο της 22ης Μαΐου, αλλά ζήτησε παράταση τριών βδομάδων η ελληνική κυβέρνηση για να την... επικοινωνήσει καλύτερα στο εσωτερικό της χώρας! 


Παρακάμπτω τα λάθη του εν λόγω: «Ελληνική κυβέρνηση» και «χώρα», ως πολιτικάντικες υπερβολές. Αφήνω και την αγραμματοσύνη των μεταφραστών, που αγνοούν ότι το «επικοινωνώ» είναι αμετάβατο ρήμα, δεν παίρνει αντικείμενο, πλην αυτού, που με το στανιό βάζουν τα μιξοβάρβαρα πιθηκάκια. 

Περνάω στην ουσία: Τα είχαν όλα έτοιμα, καθορισμένα ήταν όλα και τρέναραν την ανακοίνωση για να σε εξαπατήσουν πιο αποτελεσματικά ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε της Γκραικυλίας. Όχι σε προκαλώ! Έχω ή δεν έχω δίκιο, που σου γράφω ότι οι περίφημες διαπραγματεύσεις, οι κοπιώδεις σύνοδοι, δεν είναι παρά «παρτάκια» με ποτά, όπου καλαμπουρίζουν πώς θα την φέρουν καλύτερα στους χαχόλους ραγιάδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: