Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ

 
Νέα πρόκληση της Τουρκίας, εις βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας - Media Κατά του προέδρου της δημοκρατίας αυτή τη φορά..
 
 
Στο όριο του… αναπόφευκτου κινούνται πλέον οι καθημερινές προκλήσεις της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας.
 
Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Άγκυρας βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος πραγματοποίησε ταξίδι στη Σύμη και σε άλλα ακριτικά νησιά.
 
Συγκεκριμένα, την ώρα που προσέγγιζε την Ρόδο το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν ο Προκόπης Παυλόπουλος, συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας και την ηγεσία του Στρατού χειριστές τουρκικών ραντάρ προειδοποίησαν ότι παραβιάζει τουρκικό εναέριο χώρο.
 
Στη συνέχεια, όταν οι κ.κ. Παυλόπουλος, Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο τύπου Σινούκ της Αεροπορίας Στρατού, για να μεταβούν στο Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι, οι Τούρκοι επανήλθαν και προειδοποίησαν εκ νέου ότι η πορεία του ελληνικού ελικοπτέρου βρισκόταν εντός του τουρκικού FIR!
 
Παρά την προκλητική στάση της Αγκυρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πραγματοποίησε κανονικά την επίσκεψη σε Σύμη, Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι και Χίο συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμένο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, απ' όπου κι έστειλε νέο σαφές και αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία

Δεν υπάρχουν σχόλια: