Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ


 ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ


Το Μπαρμπαρός έριξε ήδη καλώδια στη περιοχή ευθύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας με τους "προστάτες" να παρακολουθούν ως θεατές.. 


Η Τουρκία δεν είναι Ελλάδα.. Δεν έχει ραγιάδες..



Το Barbaros άρχισε ήδη σεισμικές έρευνες στην Κύπρο και ο Τσαβούσογλου πάει κατεχόμενα
Έριξε ήδη καλώδια στη θάλασσα της κυπριακής ΑΟΖ το Barbaros για να κάνει σεισμικές έρευνες στην περιοχή και την ίδια ώρα ο Τούρκος υπουεργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου επισκέπτεται τα κατεχόμενα.


Πιο συγκεκριμένα α Τσαβούσογλου αναμένεται στις 17:30 στα κατεχόμενα και μισή ώρα αργότερα θα έχει συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Τσαβούσογλου θα συμμετάσχει μαζί με την αντιπροσωπεία του σε δείπνο εργασίας στο οποίο θα συμμετάσχουν και η πρόεδρος της «βουλής», Σιμπέλ Σιμπέρ, ο «πρωθυπουργός» και πρόεδρος του ΚΕΕ, Χουσείν Οζγκιουργκιούν, ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και πρόεδρος του ΔΚ, Σερντάρ Ντενκτάς, ο «ΥΠΕΞ» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου, ο αρχηγός του ΡΤΚ Τουφάν Ερχουρμάν, ο αρχηγός του ΚΚΔ Τζεμάλ Οζγιίτ.

Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της Δευτέρας η Άγκυρα εξέδωσε NAVTEX η οποία δεσμεύει παράνομα ένα μεγάλο μέρος της Κυπριακής ΑΟΖ στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού, επικαλύπτοντας μάλιστα και τμήμα των Οικοπέδων 4, 5, 6 και 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: