Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ;

Υποβιβάζεται ο Παναθηναϊκός! - Media
 Αδυνατεί να συγκροτήσει ομάδα στο βόλευ γυναικών..


Μαύρη σελίδα για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού αφού μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών για την σεζόν 2017-2018 τίποτα δεν δείχνει πως μπορεί να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Το SDNA αναλύει τα δεδομένα.


Η διοίκηση πρωτοδικείου που «τρέχει» τον σύλλογο από τις 10 Ιουλίου κατέθεσε αίτημα στην ΕΟΠΕ για παράταση στην δήλωση συμμετοχής που λήγει αύριο, προκειμένου να βρεθεί το μπάτζετ για την συγκρότηση ομάδας. Η ομοσπονδία ήταν αρνητική σε κάτι τέτοιο, αφού όπως ενημέρωσε σχετικά τους ανθρώπους των «πρασίνων» θα έπρεπε να υπάρξει καθολικό αίτημα από τις ομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα κατεβάσει ομάδα την επόμενη σεζόν στο νέο πρωτάθλημα. Οι περισσότερες αθλήτριες του περσινού ρόστερ έχουν ήδη αποχωρήσει, ενώ όπως σημειώνεται από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο να κατεβάσει ο σύλλογος ομάδα νεανίδων.

Αυτό οδηγεί και στον υποβιβασμό της ομάδας σε χαμηλότερη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία. Οι οριστικές εξελίξεις πάντως αναμένονται αύριο Τρίτη, που λήγει και η σχετική προθεσμία δήλωσης συμμετοχής από την ΕΟΠΕ. Αναμφίβολα πρόκειται για «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του τμήματος του «τριφυλλιού» που μην ξεχνάμε ότι είναι η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Φυσικά το πλήγμα είναι τεράστιο και για το πρωτάθλημα της Α1 αφού χάνει ένα ισχυρό brand name όπως ο Παναθηναϊκός. Μην ξεχνάμε ότι φέτος στην Α1 γυναικών δε θα αγωνιστεί ούτε η ΑΕΚ αφού υποβιβάστηκε την σεζόν που μας πέρασε ενώ και ο Πανναξιακός που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος βρίσκεται στο μέσο διοικητικής θύελλας.
Πηγή: Sdna

Δεν υπάρχουν σχόλια: