Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΙΑΝΝΑ


 
Νέες διαδηλώσεις για την Ηριάννα - Και πάλι επεισόδια στην Αθήνα - Media
 Η δικαιοσύνη έχει πλήρως εξευτελιστεί.. Το κοινοβούλιο κατέστη τσίρκο των ευρωλάγνων. Και η Κυβέρνηση είναι ο μεσίτης των τοκογλύφων που καταδυναστεύει το 70% του λαού..
 
 
Τι είν' η χώρα μου; Μην είν οι κάμποι; Μην είν' τα βουνά και τα λαγκάδια; Όχι.. Ειν' οι τρεις θεσμοί σωματοφύλακες των κατακτητών.. 
 
Με σχετικά μικρής έκτασης επεισόδια πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης για την Ηριάννα Β.Λ. και τον Περικλή Μ. στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου.
 
Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και κατευθύνθηκε προς το Σύνταγμα. «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να απελευθερωθούν η Ηριάννα και ο Περικλής. Ο αγώνας ενός μαχητικού και ανυποχώρητου κινήματος αλληλεγγύης στα θύματα της κρατικής και δικαστικής σκευωρίας μπορεί να ανατρέψει το καθεστώς αυταρχισμού, ασφυξίας και ανελευθερίας! Η νεολαία θα ζήσει ελεύθερη!», ανέφεραν στο από κοινού κάλεσμά τους οι οργανώσεις.
 
Μετά την πορεία σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα γύρω στις 10 το βράδυ, δύο ομάδες κουκουλοφόρων εξαπέλυσαν ταυτόχρονη επίθεση στην διμοιρία των ΜΑΤ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα. Λίγο αργότερα έγινε και νέα επίθεση στην ίδια διμοιρία, πάλι από την οδό Διδότου.
 
Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό, κατά το οποίο άγνωστοι πυρπόλησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην οδό Κωλέττη. Η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ενώ οι δράστες εξαφανίστηκαν προς την πλευρά της πλατείας Εξαρχείων

Δεν υπάρχουν σχόλια: