Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ..


«Όσοι με λένε αμόρφωτο...» - Η αντίδραση Πολάκη στα σχόλια για Βάσκους και Βαρκελώνη - Ποιους δημοσιογράφους κατονομάζει (Photo) - Media
ΚΑΛΑ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΦΕΥ! ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΙΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ Η' ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΟΒΕΡΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ..







Ποιοι η ασπροφουντίτσα Παναγιωταρέα που μετρούσε τις φυλές και τις ράτσες στα δάκτυλα των ποδών (παλαιότερα τα ανυψωμένα μανίκια των πουκαμίσων μου κατά τις εκφωνήσεις των δελτίων ) και ο τραπεζικός λακές και ψυχοπαίδι της οικογένειας του Εφιάλτη ο Γιάννης Λοβέρδος που οι μόνες αλήθειες που έχουν από το στόμα του εκφωνηθεί είναι οι προσωπικές αντωνυμίες και οι συμπλεκτικοί σύνδεσμοι....Θου κύριε φυλακή το στόματί μου ιδιαίτερα για τον κατινισμό της πρώτης εκ των έσχατων.






O αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης δίνει συνέχεια μέσω facebook στην ανάρτηση με τους Βάσκους και την Βαρκελώνη που προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο. «Και στην Αθήνα κατοικούν Κρητικοί και στην Μακεδονία υπάρχουν Ηπειρώτες...», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.
Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

Δεν υπάρχουν σχόλια: