Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΤΜ .. ΛΕΙΑ 84000 ΕΥΡΩ!!

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΑΝΑΤΙΝΑΞΑΝ ΑΤΜ .. ΛΕΙΑ 84000 ΕΥΡΩ!!




Ωραίοι.. Διότι,τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας εμπρός στην ίδρυσή της..



Νέο περιστατικό ανατίναξης μηχανήματος αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) σημειώθηκε στη Χαλκιδική. Τρία 24ωρα μετά το «χτύπημα» στα Ψακούδια, άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ στη Φούρκα. Σε αντίθεση -όμως- με το προ ημερών περιστατικό, όταν οι δράστες έφυγαν χωρίς «λεία», καθότι το μηχάνημα δεν είχε ανεφοδιαστεί με μετρητά, αυτή τη φορά άρπαξαν 84.000 ευρώ.

Κοινό χαρακτηριστικό είναι η μεθοδολογία, αφού και στην περίπτωση της Φούρκας η ανατίναξη έγινε με τη μέθοδο "plofkraak" (δηλαδή της διοχέτευσης αερίου στο ΑΤΜ). Οι τοπικές Αστυνομικές Αρχές ερευνούν και τα δύο περιστατικά εξετάζοντας το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες.
Σε ό,τι αφορά την έκρηξη στη Φούρκα, όπως έγινε γνωστό, προκλήθηκε στις 4.50 τα ξημερώματα σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται μέσα σε οίκημα, επί της επαρχιακής οδού Παλιουρίου - Αφύτου. 

Οι άγνωστοι αρχικά διέρρηξαν την πόρτα που οδηγεί στο ΑΤΜ και παρά το γεγονός ότι σήμανε ο συναγερμός δεν πτοήθηκαν. Όταν ανατίναξαν το μηχάνημα και πήραν τα μετρητά τράπηκαν σε φυγή, πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: