Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

NOOR ONE: Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΠΊΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ


NOOR ONE: Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΑΠΊΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ


Καλημέρα αδέλφια.. Μη περιμένετε σχόλιο εδώ.. ΄Έχει σε αυτό το βαθμό διαβρωθεί ο τόπος που οποιοδήποτε δυσμενές σχόλιο για τον έναν θ' αδικεί τον άλλο τον πιθανά χειρότερο..
 !!


 Συνεχίζεται η αντιπαράθεση γύρω από την εμπλοκή του Π. Καμμένου στην υπόθεση του «Noor 1» μετά την αποκάλυψη των επαφών του με καταδικασμένο για την υπόθεση. Ο πρωτόδικα καταδικασμένος για την υπόθεση Μάκης Γιαννουσάκης, σε συνέντευξή του στο UNFOLLOW, απορρίπτει τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης, ότι εκείνος επεδίωξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Αμυνας θέλοντας να προσκομίσει επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση και υποστηρίζει πως ήταν ο Π. Καμμένος αυτός που του τηλεφώνησε και επέμεινε παρά τις αντιρρήσεις του να δει την εισαγγελέα και να δώσει κατάθεση.
Πάντως, ο υπουργός Αμυνας και κυβερνητικός εταίρος συνεχίζει να έχει τη σθεναρή υποστήριξη του Μαξίμου. Χτες, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε σχόλιο καταγγέλλοντας τη ΝΔ ότι «εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για πολιτική αποσταθεροποίηση σε ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα».
Προσθέτει: «Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με μισόλογα και υπονοούμενα, στοχοποιώντας μεθοδευμένα τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο, γύρω από τη βρώμικη υπόθεση του Noor1, που οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί. Καλούμε λοιπόν, τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να απαντήσουν ευθέως: 1. Γιατί ακριβώς κατηγορούν τον υπουργό Αμυνας; 2. Εναντίον ποιου στρέφεται η υποτιθέμενη σκευωρία για την οποία κάνουν λόγο στη ΝΔ; 3. Γιατί δεν μιλάνε ανοιχτά; Γιατί δε λένε ονόματα; 4. Υπάρχει μήπως συγκεκριμένος επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται και να θίγεται; 5. Μήπως τελικά η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, αντ' αυτού ή κατ' εντολήν του, εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού, που έπραξε το μεγάλο ατόπημα να προτρέψει όποιον ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη;».
Στον απόηχο, μάλιστα, φημών περί πρόθεσης της ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής για τον Π. Καμμένο, το Μέγαρο Μαξίμου την καλεί να το πράξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: