Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ

333b
Ανωνύμου του Έλληνος

Όχι πέστε μου, εσείς αν ήσασταν η Frau Hitler ή ο καροτσόβιος μούντριχας τί θα λέγατε; Ρε ακόμα δεν πέθανε το άθλιο πειραματόζωο Γκραικυλία, μετά από τόσα και τέτοια βασανιστήρια.

 Ρίξτε τους κι άλλα ακόμα πιο φρικτά να δούμε πόσο αντέχουν!

 Ας συνεχίσουμε το παιχνιδάκι ο κακός και ο καλός της Ασφάλειας, με ρόλους εναλλασσόμενους! Έτσι δεν θα λέγατε; Πλην τώρα από την άλλη όχθη. 


Συνεχίστε τον λήθαργο μέχρι να πεθάνει το πειραματόζωο, μήπως κι εκτός από σας ησυχάσει και ο ντουνιάς, που δεν ματαείδε τόσο πατενταρισμένους ραγιάδες, να το γράφουν στα γονίδιά τους! 

Για να έχουν το κεφάλι ήσυχο τα ξένα αφεντικά, διαθέτουν και άλλο παραμυθάκι: «Κλέφτες και αστυνόμοι», ως γνωστόν είναι μόνο αστυνόμοι, που αλλάζουν ρόλους! Αμολύσανε μπάτσους κουκουλοφόρους «αναρχικούς» σε ισχνές συγκεντρώσεις, να πετάξουν μολότοφ και να επέμβουν για αποκατάσταση της τάξης (διάλυση της συγκέντρωσης) οι μπάτσοι με στολή, ασπίδες, γκλομπς και δακρυγόνα. Παίρνουν προληπτικά μέτρα τα αφεντικά, αν τυχόν μαζικοποιηθεί και παρ’ ελπίδα πάρει ταξικό προσανατολισμό το λαϊκό κίνημα, να το πνίξουν εν τη γενέσει του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: