Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ


Συντριβή ελικοπτέρου: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας στον Σχοινιά (Photos) - Media ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΟΙΝΙΑ


Σε ένα κράτος διαλυμένο με την κοινωνία των ιδιωτών ζούγκλα ποιος ελέγχει το αξιόπλοο των ελικοπτέρων αυτών.. Επειδή θυμηθείτε μας.. Όπως και στον πύργο της κολάσεως του Λονδίνου τη Φουκοσίμα και μια σειρά από άλλα κατ' επιφάνεια ατυχήματα θα δικαιωθούμε στην υπόδειξη της ηθικής αυτουργίας και εδω..


Τη ζωή δύο ανθρώπων στοίχισε η πτώση ελικοπτέρου στο βάλτο του Σχοινιά, ενώ το τρίτο πρόσωπο είναι ένας φοιτητής που νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κάκωση στον θώρακα, κατάγματα στα πλευρά και στην ωμοπλάτη και θλάσεις στο σώμα του.
Συγκεκριμένα, νεκροί είναι ο έμπειρος πιλότος του ελικοπτέρου, Δημήτρης Πρέντζας, και ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο, Άκης Βουλγαρέλης.
Ο Δημήτρης Πρέντζας ήταν συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας με πολλές ώρες πτήσης.
Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης μετέδωσε ζωντανά τον θάνατό του, εν άγνοιά του. Είναι πατέρας ενός παιδιού και οι δικοί του άνθρωποι τον φώναζαν Άκη. Ασχολούνταν με το bodybuilding με σημαντικές διακρίσεις.




Η τελευταία του ανάρτηση με τίτλο «Έλεγχος βάρδιας από ψηλά» ήταν το τέλος για εκείνον.

Σε σταθερή κατάσταση ο τραυματίας
Σε σταθερή κατάσταση, παραμένει στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος του ΚΑΤ, ο ασθενής Δ. Ε., 22 ετών, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, στις 11:45 πμ, μετά τον τραυματισμό του από πτώση ελικοπτέρου, όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου.
 «Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος, μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης» αναφέρει το ιατρικό δελτίο, που καταλήγει πως ο ασθενής θα παραμείνει στο νοσοκομείο προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: