Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ο ΠΟΤΑΜΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ..

Θεοδωράκης: Αν δεν είχε καθυστερήσει το κλείσιμο της αξιολόγησης, οι θυσίες του λαού θα είχαν πιάσει τόπο - ΒΙΝΤΕΟ
Ο ΠΟΤΑΜΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ..


 Πρόκειται περί πολιτικής δήλωσης που προκαλεί την αντιστροφή της λειτουργίας του πεπτικού συστήματος του λαού..  Κοινώς την ακούς και ξερνάς σκατά.. 

Ποιος είπε του πανύβλακα πως ο λαός έχει συναινέσει στη θυσία του;



Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, είχε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης, βγαίνοντας από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε πως ενημερώθηκε από τον Πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα του Eurogroup, αλλά και για την καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση. 

«Του εξέθεσα τις γνωστές μας απόψεις, ότι καθυστερήσαμε ανεπίτρεπτα στην υπόθεση της διαπραγμάτευσης, με αποτέλεσμα να χάνει έδαφος η πραγματική οικονομία, να χάνει έδαφος η ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε κάθε μήνα και περισσότερα δανεικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Έχει άποψη ο μ@λ@κ@ς και για το κυπριακό..

Ενώ, όσον αφορά στο Κυπριακό, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε πως οι δυο τους συμφώνησαν πως πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια του κ. Αναστασιάδη, και ότι δεν πρέπει να επιτρέψουν σε «ακραίους εθνικιστικούς κύκλους» να σαμποτάρουν για ακόμη μια φορά την επίλυση του Κυπριακού.
«Επεσήμανα τέλος στον κ. Τσίπρα, πως μια χώρα που θέλει να βρει τον ευρωπαϊκό της βηματισμό, πρέπει αν προσέξει πάρα πολύ το τι κάνει στο θέμα της Παιδείας. Φοβάμαι ότι οι τελευταίες αποφάσεις του υπουργού Παιδείας, αποκόπτουν τα ελληνικά πανεπιστήμια από την ευρωπαϊκή τους προοπτική, και αυτό θα είναι κάτι το οδυνηρό. Έτσι, ζήτησα να ξαναδεί ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Παιδείας, το θέμα των αλλαγών στην ανώτατη εκπαίδευση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: