Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΚΟΜΕΪ : ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ

Ο Κόμεϊ «καίει» τον Τραμπ: Κατέγραφα τα πάντα γιατί φοβόμουν ότι θα πει ψέματα! - Media
 ΚΟΜΕΪ : ΚΑΤΕΓΡΑΨΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΤΡΑΜΠ
 
 
 Επιμένει στην Ρωσική εμπλοκή στα πολιτικά πράγματα των ΗΠΑ!
 
 
Με «βόμβες» κατά του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξελίσσεται η κατάθεση του απολυθέντος διευθυντή του FBI στην επιτροπή του Κογκρέσου που διερευνά πιθανό ρωσικό δάκτυλο στις προεδρικές εκλογές του 2016.
 
Ο Κόμεϊ, ο οποίος απαντά σε ερωτήσεις των μελών της επιτροπής, έχει ήδη αναφέρει ότι στις συναντήσεις του με τον Τραμπ, του δόθηκε η σαφής εντύπωση ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ του ζητούσε να σταματήσει τις έρευνες για τις σχέσεις του παραιτηθέντος Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας Μάικ Φλιν με ρωσικούς παράγοντες.
 
Παράλληλα, ο Κόμεϊ είπε ότι φρόντιζε να καταγράφει αυτολεξεί τι συνέβαινε στις συναντήσεις του με τον Τραμπ, καθώς, όπως είπε, ανησυχούσε ότι ο πρόεδρος ενδέχεται να έλεγε ψέματα σχετικά με το αντικείμενο των συζητήσεών τους. Μάλιστα, αναφερόμενος σε tweet του Τραμπ περί ηχογραφήσεων των συναντήσεων, είπε χαρακτηριστικά: «Θεούλη μου, μακάρι να υπάρχουν».
 
Τέλος, επανέλαβε αρκετές φορές ότι η απόλυσή του ήταν αποτέλεσμα της απόφασής του να συνεχίσει την έρευνα περί ρωσικής εμπλοκής στα πολιτικά πράγματα των ΗΠΑ, ενώ αποκάλυψε ότι η έρευνα συνεχίζεται κανονικά από το FBI.
 
Η κατάθεση συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: