Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ..


Κικίλιας: «Ο Τσίπρας απέτυχε και στους πέντε βασικούς στόχους που είχε θέσει» - Media
ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.. 


 Κατά τη στιγμή που ο λαός λεηλατείται ως προέκταση της μπούκας και του κόμματός του στη ζωή του, ψάχνει με προφάσεις εν αμαρτίαις λάθη στις κυβερνητικές καθυστηρήσεις και σε ήσσονος σημασίας ζητήματα για να παραπλανήσει.. 


Κι εσείς κι ο Σύριζα και όλο το καθεστωτικό τόξο τα ίδια σκατά είστε..




«Ο κ. Τσίπρας απέτυχε και στους πέντε βασικούς στόχους που είχε θέσει: Κλείσιμο της αξιολόγησης, σε σύντομο χρόνο, οριστική ρύθμιση του χρέους, ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση και έξοδος στις αγορές, υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης και μείωση πλεονασμάτων στο 2,5% του ΑΕΠ το 2019 και στο 2% το 2020», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον Real Fm.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο πρωθυπουργός καθυστέρησε 16 μήνες τη διαπραγμάτευση, έφερε ένα τέταρτο μνημόνιο με μείωση των συντάξεων, με μείωση του αφορολόγητου, με πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% τα επόμενα 5 χρόνια μέχρι το 2023 […], με πλεονάσματα 2% μέχρι το 2060 -πουθενά στον κόσμο δεν έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να σταθεί κάτι τέτοιο- κι η πραγματικότητα είναι ζοφερή για την ελληνική κοινωνία την ελληνική οικογένεια και την ελληνική οικονομία».

«Θεωρούμε ότι η στάση του κ. Τσίπρα είναι υποκριτική, κι ότι άλλα λέει με κλειστές πόρτες, κι αλλιώς συμπεριφέρεται πολιτικά δημοσίως και καπηλευόμενος αν θέλετε τη στάση των υπολοίπων. [Δεν υπάρχει] νομίζω ότι πιο καθαρή, αντιμετώπιση και στάση και θέση πολιτική, από το ότι η εθνική αντιπροσωπεία θέλει να ενημερωθεί κι ο κ. Τσιπρας πρέπει, να απολογηθεί», είπε, απορρίπτοντας παράλληλα κάθε περιθώριο συναίνεσης με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το μείζον πολιτικό θέμα, όπως είπε, που προκύπτει από τις αποκαλύψεις για την διαπλοκή της νομοθετικής δικαστικής και εκτελεστικής εξουσίας. «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος παραδέχθηκε ότι συνομίλησε με καταδικασμένο ισοβίτη, για ναρκωτικά και όλο αυτό έρχεται να κολλήσει με ένα σύνολο πολιτικής συμπεριφοράς, με την ανάρτηση που είδαμε στο διαδίκτυο, από την ημέρα του Eurogroup με τη γραβάτα και τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο κ. υπουργός, αλλά και με το, κατά την άποψή μας, πολύ ευτελές επιχείρημα -και λυπάμαι που το άκουσα- ρίχνοντας το βάρος στο παιδιά».

«Τα παιδιά, οι γυναίκες, οι οικογένειες, σε ένα μίνιμουμ πολιτικής αξιοπρέπειας πρέπει να μένουν έξω από την αντιπαράθεση» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.
Είναι μια σειρά με κυριότερο το θέμα το δικαστικό, και όλα τα άλλα μαζί που μας κάνει να βάλουμε ένα σημαντικό πολιτικό ερώτημα στο οποίο ο κ. Τσίπρας πρέπει να απαντήσει: Αν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του ο κ. υπουργός Εθνικής Αμύνης».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα του ΑΠΘ και τις δηλώσεις του κ. Γαβρόγλου σημείωσε ότι «θα μπορούσε να ήταν το παιδί του κυρίου υπουργού Παιδείας. Είναι το παιδί της κάθε ελληνικής οικογένειας που φοιτά στα ελληνικά Πανεπιστήμια. Η αίσθηση ενός γονιού για το παιδί του -που το στέλνει να σπουδάσει σε έναν χώρο, όπου πρέπει να μορφωθεί, να πάρει γνώσεις, δεξιότητες, να γίνει χρήσιμος στην κοινωνία, αύριο να διεκδικήσει μια θέση εργασίας- ότι κινδυνεύει η ζωή του, είναι σοκαριστική. Στο ίδιο πλαίσιο συμπλήρωσε πως «το θέμα της ασφάλειας -που ασφάλεια σημαίνει ελευθερία, δημοκρατία- είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας».
«H θέση της ΝΔ είναι καθαρή, κανένα άσυλο δεν υπάρχει, για πράξεις ανομίας, για εκβιασμούς για απειλές κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιτότητας των φοιτητών και της σωστής και χρηστής λειτουργίας των πανεπιστημίων», είπε ο κ. Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: