Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΕΚΑΣΜΑ : ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!

335b 
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΕΚΑΣΜΑ : ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!


ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ είναι η τελευταία, μοδάτη ρετσινιά, που όπου βρεθούνε και σταθούνε, ξερνοβολάνε οι άθλιοι γερμανοτσολιάδες της αποικίας Γκραικυλίας, πολιτειακή και πολιτική ηγεσία, ξενόδουλα βαποράκια, που αυτοαποκαλούνται αντιπολίτευση (κατ’ ευφημισμόν, όπως οι πρώτοι βαφτίζονται κυβέρνηση), κακοπληρωμένα, απλήρωτα ή συχνά άνεργα παπαγαλάκια, που (με την σειρά τους κατ’ ευφημισμό) βαφτίζονται δημοσιογράφοι, και η πλειοψηφία του ηλίθιου, διεφθαρμένου και πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένου όχλου


Η δηλητηριώδης τσιχλόφουσκα «λαϊκισμός» είναι το έσχατό ψέκασμα. Η μια στις δέκα λέξεις, που ακούς στην σκλαβωμένη Γκραικυλία, στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) είναι: Λαϊκισμός, μη γίνεσαι λαϊκιστής, και τα παράγωγα. 

 
Αδιάφορο αν οι πλείστοι, όχλος, πολιτικοί και δημοσιολόγοι, αγνοούν κατ’ ουσίαν την σημασία του όρου, τον ξεφουρνίζουν νομίζοντας ότι λένε μεγίστη εξυπνάδα, βαθύτατη πολιτική ανάλυση, νοιώθουν κύρος, σπουδαιοφάνεια, με τέτοια μπούρδα - πασπαρτού, που πάει με όλα. Την θεωρούν «τάπωμα», αποστομωτική απάντηση δια πάσαν κοινωνική νόσο και ιδεολογική μαλακία! Προσπαθώντας να φωτίσω το νόημα του όρου, πρωτίστως να καλύψω την δεινή ιδεολογική και γραμματική ανεπάρκεια συμπολιτών ραγιάδων, προτίθεμαι να δώσω απλά, εύγλωττα και χαρακτηριστικά παραδείγματα από την πρόσφατη πολιτική πορεία του κόσμου, από την τρέχουσα ειδησεογραφία!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να γλείφεις συνέχεια και με πάθος τους όρχεις των ξένων αφεντικών, να σου δίνουν τάχα ελεημοσύνη πρεζοδόση, να μην σε διώξουν από το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και το νεοναζιστικό ευρώ, είναι πολιτικός ρεαλισμός! 

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να παλεύεις, όπως μπορείς, για την απελευθέρωση της Γκραικυλίας από τους ξένους δυνάστες, για εθνική ανεξαρτησία, για να βγεις από το λάκκο με τις ύαινες και το νόμισμά τους.  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να παίζεις το φαύλο, φονικό παιχνίδι των ξένων: Μνημόνιο – Αξιολόγηση - Μέτρα για Φέρετρο - Πρεζοδόση Ελεημοσύνη - Μνημόνιο.  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να σου στέλνουν τα ξένα αφεντικά στα αγγλικά τα Μνημόνια και τα άλλα κείμενα υποταγής, να μεταφράζονται όπως – όπως και χωρίς κανείς να τα διαβάσει, να περνάνε με ισχνή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο, που με αυτό τον τρόπο καταντά ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, όπως λέω σε κάποιο ποίημα!
ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να προβάλεις τις πάνω από 6.000 αυτοκτονίες στην Αποικία την τελευταία επταετία με ηθικό αυτουργό το Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την Frau Hitler και τον καροτσόβιο μπάτλερ της. 

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να λες για εξαθλιωμένους, που πεθαίνουν άστεγοι γιατί δεν έχουν θέρμανση, ή στο καλύβι τους από αναθυμιάσεις μαγκαλιού.  

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός και μάλιστα άκρως προκλητικός, να μην αντιλαμβάνεσαι, πολύ περισσότερο να αντιμάχεσαι το «κοινό μας σπίτι την Ευρώπη», διότι για αυτό, ηλίθιε, σου παίρνουν την πρώτη σου κατοικία, για «να μένεις Ευρώπη»!

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να προσπαθείς συμβολικά να εμποδίσεις απογόνους των Ναζί δολοφόνων του μαρτυρικού Δίστομου, να καταθέσουν προκλητικά, χυδαία, στεφάνι στο ετήσιο μνημόσυνο. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός για τον επιπρόσθετο λόγο ότι «ο Έλληνας θέλει τον Γερμανό του» - που λένε οι εγχώριοι γερμανοτσολιάδες με καμάρι, αφότου τους δώσανε το 2004 «πέτσινο» κατσαρόλι στο ποδόσφαιρο, που ακόμα πληρώνουν μαζί με την Ολυμπιάδα της ντόπας και διαφθοράς! Εμείς, που ΕΙΜΑΣΤΕ λαϊκιστές λέμε: «Ο ραγιάς πάντα θέλει τον ξένο του γαμιά»!! Τούρκος 400 χρόνια συν 200 μέχρι τώρα Ευρωπαίος και οι Αμερικάνος, έξι αιώνες... Γκόλφω!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός (μην πω προδοσία και παρεξηγηθώ!) να πιάνει ο γνωστός και μη εξαιρετέος, πολλές δεκαετίες εξωμότης της Επανάστασης και του Κ.Κ.Ε., χεράκι – χεράκι Γερμανό πρέσβη (απόγονο Ναζί δολοφόνων) να ολοκληρώσει την ανόσια πράξη του στο μνημείο σφαγιασθέντων στο Δίστομο, Το έχουμε πολλάκις γράψει εδώ και τριάντα χρόνια: Έκανε ηρωισμό - νεανική τρέλα και την εξαργυρώνει από τότε πολλές δεκαετίες ως νεκροθάφτης της Αριστεράς. Δεν έδρασε μόνος, ο σύντροφός του Σάντας, σεμνός αγωνιστής και τίμιος, δεν ξεπούλησε την ηρωική πράξη, όπως κάνουν αληθινοί ήρωες, όχι καιροσκόποι. Ως κυνικός, έλεγα και λέω: Για αυτό όταν το πείραμα Γκραικυλία άλλαξε, μετά το 1974, η εξουσία πρόβαλε μόνο τον... νεκροθάφτη. Γα αυτό και έθαψε άλλες ηρωικές ιστορίες, που έγιναν τότε στον Βράχο της Ακρόπολης και οι νοούντες νοείτωσαν!  

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός, να επευφημεί την πράξη του προαναφερθέντος στο Δίστομο, που διευκόλυνε το ξένο αφεντικό, ο Πρόεδρος Δεξιώσεων (Π. τ Δ.). Έχει δώσει ο εν λόγω κι άλλα δείγματα γραφής με ανάλογη πολιτική ανταμοιβή, λόγου χάρη έκανε τον Κινέζο σε τηλεοπτικό στούντιο όταν εγχώριος νεοναζί έδερνε γυναίκες σε ζωντανή μετάδοση, προφανώς για να μην τον... πουν Λαϊκιστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: