Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

Άφωνοι οι αστυνομικοί: «Τσάκωσαν» καθηγήτρια σε ερωτικές περιπτύξεις με μαθητή - Media

ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥΡΙΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ
Τσάκωσαν -λέει- στα πράσα καθηγήτρια σε ερωτικές περιπτύξεις με μαθητή της.. Καλά.. Στη θέση του μπαμπά του (τρεις γιους έχω) θα κινιόμουν ακαριαία.. Θα τη ρωτούσα μήπως επειδή το παιδί δεν ξέρει να διάλεγε εμένα; Να με κάνει όμως τι.. Φρέσκο πράγμα ηθελε αυτή.. Όπως φρέσκο αίμα ρουφά στη Μέση Ανατολή για τα πετρέλαια η κυβέρνησή της..Δάκρυ δεν στάζουν γι αυτά τα αμερικανικά πούμα..H Laura Ramos σόκαρε την τοπική κοινωνία στο Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών εξαιτίας της παράνομης σχέσης που είχε συνάψει με έναν εκ των μαθητών της.

H Ramos είναι καθηγήτρια σε ένα ειδικό σχολείο και, όπως αποδείχθηκε από τις μαρτυρίες συναδέλφων της αλλά και την παραδοχή της ίδιας, είχε ερωτικές σχέσεις με έναν μαθητή της επί σειρά μηνών.

Σύμφωνα με τις Αρχές, όταν η Ramos προσήχθη αρχικά στο τμήμα αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, παραδεχόμενη απλά πως ήταν «κοντά» με το θύμα.

Όμως, ενώ οι Αρχές συγκέντρωναν όλο και περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία εναντίων της, η Ramos επέστρεψε στο τμήμα και παραδέχθηκε την ενοχή της, αποκαλύπτοντας στους αστυνομικούς πως βρισκόταν σεξουαλικά με τον μαθητή της μέσα στο αμάξι της τους τελευταίους μήνες.

Η Ramos έχασε τη θέση της και κινδυνεύει με δέκα χρόνια φυλάκισης ενώ προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει και η οικογενειακή της ζωή καθότι είναι παντρεμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: