Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

Oμπρέλα ασφαλείας στον Πολάκη από τον Αλέξη Τσίπρα: Εμείς οι αστοιχείωτοι... (Video) - Media
 ΟΜΠΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ



 Πολάκης : Καλυτερα αστοιχειωτος(με πτυχιο ιατρικης αθηνων,ειδικευση στη χειρουργικη,εξειδικευση στη μεθ,5 χρονια δημαρχιακης θητειας,το μεγαλυτερο σχολειο σε αλλες πεντε επιστημες )ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΞΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣΛΑΓΚΑΡΝΤ,ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ κλπ στο ονομα των «δικαιοκρατικων εγγυησεων και της ισονομιας»!!!!!!!!!!!!!


 Κρείτον το σιγάν λέμε εμείς οι νομικοί του εξωδικονομικού χώρου.. Γιατί υπάρχουμε κι εμείς και δεν αντέχουμε τις μαλακίες από το θεσμικό κρυφτούλι της έδρας..



Πλήρη κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη στην κόντρα του με τους δικαστές, παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του προς τους εργαζομένους του υπουργείου το οποίο επισκέφθηκε σήμερα.

Κοιτώντας προς το μέρος του κ. Πολάκη και χαμογελώντας ο πρωθυπουργός είπε με νόημα «εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνούμε τα θεσμικά εμπόδια».

Αυτή ήταν σαφής αναφορά προς την Ένωση Δικαστών που με ανακοίνωσή της χαρακτήριζε την κριτική του Παύλου Πολάκη «αστοιχείωτη» και τον ίδιο τον υπουργό να απαντά μέσω facebook:
Καλυτερα αστοιχειωτος(με πτυχιο ιατρικης αθηνων,ειδικευση στη χειρουργικη,εξειδικευση στη μεθ,5 χρονια δημαρχιακης θητειας,το μεγαλυτερο σχολειο σε αλλες πεντε επιστημες )

ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΞΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ
ΛΑΓΚΑΡΝΤ,ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ κλπ στο ονομα των «δικαιοκρατικων εγγυησεων και της ισονομιας»!!!!!!!!!!!!!
Αν αυτο ειναι «εξελιξη του νομικου πολιτισμου», προτιμω την «αμορφωσια» των παραπανω πτυχιων μου και του λαικου περι δικαιου αισθηματος με το οποιο γαλουχηθηκα.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ «ΑΛΛΕΣ» ΣΠΟΥΔΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: