Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Η απάντηση του ΠΑΜΕ στον Μπουτάρη: Είναι λαγός της κυβέρνησης και των εργολάβων καθαριότητας
 "Είναι λαγός της κυβέρνησης και προπομπός των εργολάβων καθαριότητας" 


Όχι !! Απλώς είναι η προσωποποίηση της πολιτικής αθλιότητας.. Σφοδρή επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης εξαπολύει το ΠΑΜΕ, με ανακοίνωσή του, απαντώντας στα όσα είπε νωρίτερα σήμερα ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για υποκίνηση των κινητοποιήσεων των συμβασιούχων στους ΟΤΑ, από το ΠΑΜΕ.

«Πετά στα σκουπίδια τους εργαζόμενους που ως σήμερα καθάριζαν την πόλη», αναφέρει στην ανακοίνωση του το ΠΑΜΕ, αναφερόμενο στον κ. Μπουτάρη, ενώ ξεκαθαρίζει πως τα μέλη του δεν κρύβονται ούτε κάνουν πίσω. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 
 
«Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης λαγός της κυβέρνησης και των εργολάβων της καθαριότητας. 

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες εργαζόμενοι στην καθαριότητα χάνουν τη δουλειά τους μέσα σε μια νύχτα, ο Μπουτάρης ως λαγός της κυβέρνησης και των εργολάβων, πετά στα σκουπίδια τους εργαζόμενους που ως σήμερα καθάριζαν την πόλη και παράλληλα ανακαλύπτει υποκίνηση από το ΠΑΜΕ. 

Η μάχη για το μεροκάματο, η μάχη για μόνιμη και σταθερή εργασία βρίσκεται στο επίκεντρο των διεκδικήσεων, απασχολεί κάθε εργατικό σπίτι. Η συνεχής κοροϊδία των συμβασιούχων εργαζόμενων από τη σημερινή κυβέρνηση, αλλά και απ’ όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις ως σήμερα, οι χιλιάδες συμβασιούχοι που εργάζονται με κάθε είδους ελαστική εργασία είναι θύματα και όμηροι μιας πολιτικής που τους αντιμετωπίζει ως έξοδο, ως αναλώσιμους. Αντίστοιχα οι τομείς της καθαριότητας, της σίτισης, της φύλαξης αποτελούν νέα πεδία κερδοφορίας για τα κοράκια που περιμένουν καρτερικά, γι΄ αυτό και θέλουν να τις παραδώσουν στο μεγάλο κεφάλαιο.

Τα σωματεία που βρίσκονται στη δύναμη του ΠΑΜΕ, οι επιτροπές αγώνα που έχουν συγκροτηθεί, δεν περιμένουν τον κάθε Μπουτάρη ή την κάθε κυβέρνηση για να οργανώνουν την πάλη των εργαζόμενων απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική. Δεν ετεροκαθορίζονται, δεν τα διπλώνουν.
Το ΠΑΜΕ δεν κρύβεται ούτε κάνει πίσω! Στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες που παίρνουν μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. Παλεύει για την ενότητα των εργαζόμενων στον κλάδο της καθαριότητας αλλά και σε κάθε κλάδο που βρίσκεται σε κινητοποιήσεις. Καλεί όλα τα συνδικάτα να εκφράσουν ποικιλοτρόπως την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους συμβασιούχους στους Δήμους μπροστά και στην απεργία την Πέμπτη 29 Ιούνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: