Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΣΙΑΣ

332d
 Ανωνύμου του Έλληνος

Με 10 μήνες καθυστέρηση θα σου δώσουν την πρεζοδόση, που θα πάει στα ξένα αφεντικά, ούτε μυρωδιά θα νοιώσεις από τα 8 δισ. ευρώ, που θα χρυσοπληρώσουν τα εγγόνια σου. Ευτυχώς θα έχει γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος! Πάνω από 4 δισ. ευρώ πήγαν στις τσέπες ξένων για υποτιθέμενα τοκοχρεολύσια το σχεδόν ένα έτος των πέτσινων διαπραγματεύσεων για την αξιολόγηση. 




Τώρα πια και χωρίς πρεζοδόση σε στύβουν σαν λεμόνι από χιονιά καμένο, να βγάλουν και την τελευταία σταγόνα. Κι όσο τα αφεντικά βλέπουν ότι κάτι βγαίνει στον λεμονοστύφτη, τόσο στύβουν! 

Περίπου 5 δισ. ευρώ είναι τα μέτρα για φέρετρο του τέταρτου Μνημόνιου. Πάνω από 50 δισ. ευρώ ληστεύτηκαν από τους συνταξιούχους τα τελευταία πέντε χρόνια και πήγαν στις τσέπες των ξένων αφεντικών.


Αυτά ποτέ δεν στα λένε όμως, τα βαποράκια, που αποκαλούνται κατ’ ευφημισμό δημοσιογράφοι. Το πρόγραμμα, που μετά από κοπιαστικές διαπραγματεύσεις (πίνανε τσάι και μίλαγαν πώς θα την φέρουν καλύτερα στους μαλάκες της Γκραικυλίας!) υπέγραψε το τσι(π)ράκι της Frau Hitler ήταν 85 δισ. ευρώ, από αυτά σου «δώσανε» 35 δισ. ευρώ, τα άλλα τα διαχειρίζονται εις υγείαν του κορόιδου οι δανειστές σου, πλην σ’ έχουν χρεώσει 85 δισ. ευρώ. Άμα είναι να σωθείς, κοστίζει παραπάνω! Το δαιμόνιο της φυλής των σκλάβων! 

Μην παραπονιέσαι, όλα γίνονται δημοκρατικά! Έστειλαν τ’ αφεντικά γραμμένες τις ορέξεις τους μέχρι το 2023 σε 123 σελίδες στα αγγλικά και οι προδότες έσπευσαν (στο όνομα του Ξένιου Δία) να τα μεταφράσουν, να τα κάνουν Μνημόνιο 950 σελίδων, να το δώσουν στα πρόβατα του Κοινοβουλίου να ψηφίσουν! Εφτά χιλιάρικα το μήνα, χωρίς τα εξτραδάκια, είναι να χάνονται στην κρίση; Άκρον άωτο της ανεξαρτησίας εκτός από δημοκρατίας: Μέγαρο Μαξίμου = Κέντρο Μετάφρασης Εντολών Ξένων Αφεντικών.

Παράνομες οι περικοπές συντάξεων από το 2019 – γνωμοδότησε το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά οι πολιτικές μαριονέτες στην Αποικία βρήκαν την λύση. Όχι, που θα δυσαρεστήσουν τ’ αφεντικά τους. Δήλωσαν κατηγορηματικώς ότι οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου έχουν μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει ανησυχία για τα νέα μέτρα για φέρετρο, που θα ψηφιστούν, να μπει η Γκραικυλία πιο βαθιά στον τάφο του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ

Ούτε, όμως, το ίδιο το Ελεγκτικό Συνέδριο άφησε αμφιβολίες για το ποιόν του, κυρίως για την... σαφή διάκριση των εξουσιών στην δημοκρατία (της Μπανανίας)! Αποφάνθηκε ότι είναι παράνομες οι διαδοχικές ανανεώσεις συμβάσεων των εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα και θα πρέπει να επιστρέψουν τις αμοιβές, που έλαβαν τα τελευταία δύο έτη.

Πολύ σωστή απόφαση! Τί μας χρειάζονται γιατροί, νοσοκόμες, οδοκαθαριστές, πυροσβέστες, εργαζόμενοι σε κοινωφελείς οργανισμούς κι άλλοι αργόμισθοι σε μια αποικία; Άσε, που εμποδίζουν, δεν αφήνουν να πεθάνουν χιλιάδες συμπολίτες, που τους τρέφει το κράτος με θηριώδεις συντάξεις. Αποθέωση της διάκρισης εξουσιών! Η νομοθετική θεσπίζει τις παρανομίες, τα αντιλαϊκά μέτρα, τις φασιστικές ντιρεκτίβες των ξένων αφεντάδων. Η εκτελεστική φροντίζει με ευλάβεια, κυρίως επαναστατικό ενθουσιασμό να τηρούνται καταλεπτώς. Η δικαστική αναλαμβάνει να δικαιολογεί, να αθωώνει τις προηγούμενες, συν τις δικές της παρανομίες, να συνεχίζεται εσαεί η... δημοκρατική ανέλιξη της κοινωνίας. Άμα είσαι Μπανανία, δεν φτάνει να φαίνεσαι, οφείλεις να το πιστοποιείς εμπράκτως για να μην κακοκαρδίζονται τα ξένα αφεντικά. Αποθέωση του δαιμόνιου της φυλής, που έχουν στα γονίδιά της οι αιώνες γραμμένο: ΡΑΓΙΑΣ!
------------
Υ. Γ. Εφτά χρόνια από το έγκλημα της MARFIN κι ούτε φωνή; ούτε ακρόαση! Άκρα του τάφου... κ.λπ. Γιατί δεν πιάνονται οι ένοχοι; Μα γιατί είναι «μπάτσοι», «δικά τους παιδιά», «γνωστοί άγνωστοι»! Ακούσατε κάτι για ηθικούς αυτουργούς, που κλείδωσαν δύσμοιρους απεργοσπάστες στην τράπεζα; Δεν αφήνει το... δαιμόνιο της φυλής των σκλάβων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: