Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ

336d
 Ανωνύμου του Έλληνος

Στο ψυγείο η περίφημη Ποσοτική Χαλάρωση (η ένταξη στο QE) της Τράπεζας του Δ’ Ράιχ. 

Μένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρόγραμμα χωρίς λεφτά, θα τα βάζεις εσύ ηλίθιε όχλε, θα σε στύβουν οι ξένοι νταβατζήδες, όσο δεν ξεσηκώνεσαι να κάψεις σύμπασα την Γκραικυλία, επίσης αποκλείεται να μην εφαρμοστούν τα μέτρα (αφορολόγητο, συντάξεις), που έλεγε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας δοσίλογος θαλαμοφύλακας. 


 Θα ψηφίζονται συνεχώς πιο σκληρά για να πιάνονται τα διαστημικά πλεονάσματα! Μέχρι να πεθάνει, αν δεν ξεσηκωθεί, το πειραματόζωο! Αν δεν τα προωθήσει αυτός, όσο υπάρχει Γκραικυλία, στρατιές προδότες και γερμανοτσολιάδες! Έρχονται, ίσως εντός 2017, οι επόμενοι, Κούλης και ΣΙΑ... Πάνε τα μέτρα για το κούρεμα του διαβόητου (επαχθές, απεχθές και ανύπαρκτου) χρέους της Γκραικυλίας! Είναι πολύ απασχολημένο με τα του οίκου του το Δ’ Ράιχ και θα ευαρεστηθεί να κάνει κουβέντα μετά το καλοκαίρι του 2018.


Κλείνω με πρόσφατα στοιχεία της επιτυχίας των Μνημονίων, ιδίως της πρώτης φοράς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακροδεξιαριστερά, με διάθεση αυτοκριτικής, αφού όλοι οι... δραχμιστές Ανατολίτες πέσαμε έξω! 

Στοιχεία όχι ΕΛΣΤΑΤ, που «μαγειρεύει» για τα Μνημόνια, αλλά εργατοπατέρων ΓΣΕΕ, χάσανε το παντεσπάνι και σκούζουνε: 370.000 άνεργοι νέοι είναι κοινωνικά νεκροί, δηλαδή δεν βρίσκουν εργασία εδώ και ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια. 

Το 70% των ανέργων είναι ημιθανείς, έχουν να δουλέψουν ΕΝΑ χρόνο. Στην ηλικία μέχρι 25 ετών 60% είναι άνεργοι. ΕΝΝΙΑ στους ΔΕΚΑ ανέργους δεν παίρνουν επίδομα ΟΑΕΔ. Μια στις δυο θέσεις εργασίας είναι μισό ωράριο - μισός μισθός! 

Αφήνω αυτοκτονίες, πλειστηριασμούς σπιτιών και λογαριασμών, άστεγους, νοικοκυριά δίχως ηλεκτρικό ρεύμα και νερό. Αυτά όλα είναι λαϊκισμός συνωμοσιολόγων δραχμιστών και δεν κρύβουν την επιτυχία του... προγράμματος διάσωσης, όπως πιστοποιήθηκε πριν τρεις μέρες στην σύνοδο της συμμορίας του Δ’ Ράιχ.  

ΕΥΡΩ - ΠΕΗ με την βούλα και χωρίς προφυλακτικό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: