Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΌ ΤΡΕΛΟ...

336b 
Ανωνύμου του Έλληνος

Δεν προλαβαίνουν να πανηγυρίζουν εθνικές νίκες οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γερμανοτσολιάδες στον λάκκο με τις ύαινες, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν καταλαβαίνω, μάλλον θεωρώ προδοσία, που ο υπουργός του φωτογραφημένου κωλοδάχτυλου, απέσυρε άρον – άρον από τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) την αναρτημένη φωτογραφία, μια γραβάτα με διάφορα πέη. Απεικονίζεται συμβολικά και τραγικά η πολιτική και κοινωνική πεμπτουσία της Γκραικυλίας! 


Ο... προαιώνιος στόχος της φυλής των ραγιάδων, όπως σατιρικά τον παρουσίασε πριν από 40 χρόνια ο σύγχρονος Αριστοφάνης Χάρρυ Κλυνν. Τώρα, όμως, πείθονται και οι δύσπιστοι, έστω όχι και τόσο ανέμελα, μια και εντείνεται το τσούξιμο στον πρωκτό! Είμαστε Ευρωπαίοι, εμείς βάζουμε το εύρος και αυτοί τα πέη! Θυμάστε οι παλιοί την υπέροχη παράσταση στην Πλάκα –στην «Διαγώνιο» ήτανε;- όπου ο Χάρρυς ντυμένος Ελληνίδα με λευκή χλαμύδα έδειχνε επακριβώς την στάση ΕΥΡΩ – ΠΕΗ;
 
Αδυνατεί ο λόγος στο χαρτί να γίνει παραστατικός, για αυτό είναι μάλλον χαζή η ενέργεια του υπουργού να τα «μαζέψει» και να αποδώσεις τις ευθύνες της ανάρτησης σε... άτακτο παιδί! Παλιμπαιδισμός; Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, που κρύβει μεγάλος δοσίλογος! 

Έχει τόσο εύκολη πρόσβαση στον λογαριασμό του υπουργού άμυνας ένα παιδί («ο... αιώνας, που ρίχνει ζάρια»;) και αναρτά ερήμην του ό,τι γουστάρει; Μήπως δούμε αύριο κανένα επιχειρησιακό σχέδιο μάχης; Έτσι για να διανθιστεί η ανία μας... Μην τρομάζετε! Η άνοια του διεφθαρμένου, πολλαπλώς ψεκασμένου δια της οθόνης όχλου με τίποτα δεν γιατρεύεται!  

Δεν φόρεσε γραβάτα η άνευ Τσίπ(ρ)ας μαριονέτα των ξένων πλην ξημερώνει για το έθνος, αφού «πάντα νικάνε οι καλοί» - σύμφωνα με έσχατη παπαρολογία του ανδρός. Φυσικά και ρίχνω χολή στο μεγαλείο των επιτυχιών της κατ’ ευφημισμόν κυβέρνησης της Αποικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: